Sunday 11 December 2011

Snow Leopards


Люблю я вишивати картини, захоплює сам процес і об'єми роботи. Маю їх кілька десятків. Дехто з моїх знайомих сміється, мол стін не хватить для твого рукоділля. А я сміюсь у відповідь мол у мене мрії про власний будинок, тож там стін багато має бути, якраз хватить))) Сьогодні картина від Dimensions, Snow Leopards. Тканина Аїда  14 ,Нитки ДМС і Анкор, хрестики, напівхрестики і бекстіч. Не дуже легко мені далась ця картина оскільки багато схожих відтінків, тай де-не- де напівхрест в 4нитки, жуть. Нитки підбирала самостійно, як на мене вдалось, хоча може і краще набором вишивати, але я за весь час тільки один раз набором і вишивала. А оформлення то окрема історія.





 Висіла вона вже в мене на стіні близько року з фіолетово чорним паспарту, власного виробництва(чоловік вирізав зі звичайного кольорового картону). Як тут якось невдало старшенька донечка стрибала по дивані і картинка полетіла донизу, рамка розлетілась, скло ціле. Паспарту порізала ножицями ця ж старшенька, поки чекалось на склеєня рамки. Залишилось чорне паспарту  під низом, явно не пасувало та й затемне виглядало. От вчора прийшло нарешті замовлене через інтернет паспарту, трошки завелике-прийшлось підрізати края і тут бац ше й плямка якась появилась-з плямкою нічого невдалось зробити прийшлось поставити свій підпис на місці тої плямки. От така то історія. )))))
П.С У 2021 році ця робота получила нову раму і нове паспарту. Фото оновлені. Старі фото стертію

4 comments:

  1. Чудесная картина! Невероятно как такую красоту можно руками вышить!
    Христина, советую отключить графический код при вводе комментариев. Комментировать люди будут охотнее ;)

    ReplyDelete
  2. спасибо Елена а ето как?

    ReplyDelete
  3. Я не знаю на каком языке у Вас интерфейс. На русском есть вкладка Настройки, далее Комментарии, далее опция: Показывать проверку на основе графического кода для комментариев? Отмечаем Нет. Вот и все)) Удачи! ;)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account