Tuesday 13 December 2011

Тік так

Бачу у всіх рідзвяна лихоманка, всі вишивають сніжинки ялинки і всі новорічні мотиви, ну я скоро тоже  покажу щось новорічне, а сьогодні годинник власного виробництва. Фото нажаль одне-годинник за кілька тисяч миль на Україні. Методика така, вишиваєте мотив який вам подобається для годинника, купляєте відповідної форми годинник. Розбираєте, красите якшо є в тому потреба, в мене вона була, фарбував чоловік балончиком, перед тим покривав грунтовкою. Виймаєте стрілочки.Вирізаєте по контуру вишивку, чіпляєте на двосторонній скотч, я ще добавляла паспарту власного вирізання, щоб закрити ниточки, не підгинала тканину. І годинник готовий.
Надіюсь ше колись повторю, ато годинники в хаті потрібні. Але чоловік казав-годинники більше не вишивати тоді-два роки тому. Надіюсь він вже забув свій попердній досвід.)) У наш ще так сталось, що сам годинник розбився трошки поки додому їхав з магазину, клеїли)))
О забула- вишитий надпис -на фото не видно-на англ, в перекладі щось на подобі-Хто рано встає тому Бог подає. Чого і всім бажаю-не рано ставати)(звичайно), а щоб Бог вам подавав

2 comments:

  1. Кристина! Очень красивые часики! Замечательная работа! Часики - моя мечта))))!

    ReplyDelete
  2. спасибо большое!!! очень и очень приятно

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account