Saturday 24 December 2011

Anchor -Dreaming about home

Чомусь саме сьогодні напередодні Різдва хотілось з вами поділитись ось цим.



 

 Дизайн фірми Анкор,анкорівські нитки, тканина Аїда 14, розмір готової роботи 192 на 192 хрестика, 33 на 33 см. Цей будиночок радує наш дім вже 2роки. Почала вишивати його ще в Україні,закінчила вже в Канаді. Знала я про прикмету вишивати будинок і може в майбутньому тебе чекатиме свій, але спрацювала вона у мене саме на переїзд і будинок,хоча не наш. Але схожі риси з будинком в якому я живу є, ось тільки недавно це прийшло мені в голову. Коло будинку є недалеко ліс як на картині, є струмок за 100м як на картині. Є кущі правда не такі розкішні. Будинок також має два поверхи, і такий же старенький як і тут. Ось така історія. Вже вишила ще один-може знов спрацює прикмета і ми все таки найдем свій)))
P.S Фото перероблені у червні 2015 уже коло власного будинку. Прикмета діє

3 comments:

  1. Христина, у вас золоті ручки, які творять таку красу, якщо сильно захотіти, то всі мрії збудуться, беде у вас свій дім, тільки повірте.

    ReplyDelete
  2. Христина, какой прекрасный домик, какая чудесная работа и оформлено великолепно! И мне так понравилось читать на украинском - такой мягкий милый и славный язык! Пренепременно еще приду в гости!

    ReplyDelete
  3. велике дякую , заходьте в гости, буду дуже рада

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account