Thursday 13 May 2021

Lanarte- long awaiting to be framed

 Давненько у мене не було саморобних рамок. Саме цю рибку і морського коника я вроді вишила ще рік тому а то і більше. Чоловік на Різдво зробив мені одну рамку, а мені треба було пару. Ну я навіть не бралась фарбувати поки друга рамка не була готово.( Я їх в інстаграмі уже показала, а тут забула)

Ці мацьопи таки хотіли окремих саморобних рамок. Я пробувала примостити їх в куповане стандартних розмірів і все ніяк. Не дивились ці роботи в тих рамках. Так і пролежали в комоді чи на комоді більше року поки надхтнення не прийшло і друга рамка не зробилась. От уже на стіні.

Планую колись зібрати все морське на одній з стін. Швидше за все це буде в нового будинку, або я зберусь з нервами і почну перефарбовувати стіни по всій хаті, тоді є шанс що всі вони опиняться близько один коло одного. З часом кількість робіт росте, і якось не гоже гаратати цвяшки ,перебивати то все в друге місце.







Як на мій смак рамочки получились гарні, кольори на рамці підходять до вишивки.

1 comment:

  1. Все благодаря этому великому человеку я встретил, читая некоторые комментарии в Интернете, я был напуган такой вещи на первом, но мне действительно нужна помощь, чтобы выйти из моей ситуации, потому что мне были дано две недели замечает мой муж, чтобы выйти из дом, потому что воля была некоторые недоразумения, которые я не могу состояние здесь, доктор Ajayi исполнила выверки заклинания, и мы смогли решить нашу разницу во внесудебной, если вам нужна услуга мощного заклинателя для вас проблемы отношения контакта Dr Аджого на Whatsapp: +2347084887094 или по электронной почте: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account