Tuesday 20 December 2016

Drum Christmas Ornament

Привіт дорогі рукодільниці, з наступаючими вас святами. Я цього року практично не рукодільничаю, то часу не хватає то натхнення. 
Цього року я попробувала себе в створені барабанчика, носилась вчора по хаті з ним як чоловік казав- як дідько з цвяшком))) Так він мене зачарував, довго приступала до зборки, трохи боялась невдачі, таки довго відкладала то діло. А таки получилось гарно))) 
Сюжет вишивки від Сhristine Dahlbeck, чудово вписався по розмірам, навіть нічого придумувати не треба було, тканинка -з залишків, світло сливового відтінку, плетений шнурочок. За основу послужив відрізок з картонного рулону, на нього намотують клеючу плівку. Старша дитина з тиждень носилась по хаті, все мені розказувала як в школі вона буде його використовувати. І тут я згадала шо бачила такі барабанчики онлайн, і подумала шо ця основа буде ідеальна. Картон твердий, розпилював чоловік пилкою, і у мене руки не тремтіли коли прийшлось приклеювати вишивку з середини на рулон, ніяких плям чи промакання. Днище і вершок вже з іншого картону, меншої товщини-теж гарно клеїлось. Я таки не любитель з клеєм бавитись але сподобалось. Висота баранчика-5,5 см, діамитр-5см. Моя мацьопулька.
Ну і як без кутасика)))) З моєї чарівної шухляди. Знаєте є таки у мене шухляда, маленька, вузенька, а всякі залишки всього і вся попадають туди, якісь шнурочок непотрібний, чи от відірваний кутасик.

Палички-це зубочисткі і чергова знахідна з шухляди, якісь бусінки, звідки невідомо.


 Фотографій без кінця, таки я за вами скучила... Може ще до нового року появлюсь)))





16 comments:

  1. Кристиночка,как рада видеть тебя!!! Барабанчик просто чудо! А какой кроха,очень аккуратно и красиво! Палочки поразили в самое сердце!))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. cпасибки, иногда неведомо что получитса в итоге, а каак потом приятно держать ето чудо в руках. Спасибо Ирочка,очень рада тебя видеть у себя в гостях

      Delete
  2. Красивенный и звучит наверное,громко:)))!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. оо как он звучит!!!! малишка моя намикала что надобно что то в серединку положыть, я удачно отказалась вовремя. Спасибо что заглядули в гости

      Delete
  3. Христино, яка краса!! Чудовий барабанчик!

    я теж заготовила рулони для барабанчиків, але все руки не доходять))

    ReplyDelete
    Replies
    1. вірю, я збиралась довгенько, а тепер подумую що одного мені буде замало, тільки в цей раз основу я переверну)))) подобалось з клеєм працювати))) Може до нового року таки змайструю одну мацьопуньку!!! Дякуюююю

      Delete
  4. Replies
    1. спасибо, угадай у кого то я первый свой барабанчик увидела?)))

      Delete
  5. Прелестно!!! С праздником!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cпасибо и вас с наступающими празниками!!

      Delete
  6. Чудесный барабанчик: такой праздничный и аккуратненький!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо, я долго над ним шаманила))

      Delete
  7. Кристина, очаровательный барабанчик!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account