Wednesday 1 May 2013

Book cover "Tulip Heart "

 От незнаю чому але саме в цьому серці я бачу лише тюльпани, шукала я їх сьогодні в себе в саду і не тільки в себе, ненайшла, ще не час, ще трошки кілька днів. Але я вже не витерпіла , вшила сьогодні, вишила ще тиждень тому і кортіло зробити фото. Обкладинка на блокнот по МК Тетяни з блоку" Вечерние посиделки", щось я так довго на нього дивилась, але вшилось швидко і МК дуже корисний, аби нічого зайвого видно не було. Віконечко в блокноті вирізане у формі серця і у ньому в мене поселилось тюльпани. Вишиті меланжевими ниточками на пофарбованій мною тканині 28 каунту. Я вже і до фарбування тканинок взялась, не знаю чого так довго вагалась, це так швидко за 20 хв кипіння маєш той колір тканинки який тобі потрібний. І на замітку не потрібно замовляти і чекати тканинок по три тижні, та й оплачувати і те і друге. Задоволена що попробувала сама, тепер так далі і буде. Тільки одне треба врахувати, що ту суміш для фарбування потім уже не використаєш, тому бажано наперід кілька кусочків пофарбувати.
Ідея зробити обкладинку на блокнот була давно, і навіть тканинка була куплена і вже вишивка на думці була але якось тоді ще літом несклалось. А тут як на диво, попробувала давню хочушку серце, не стала її в рамочку запихати, розміри замаленькі і тут згадалось давнє хочу.



 Думаю це моя перша але таки не остання обкладинка, таки сподобалось. Обкладинка має в собі мяку прослойку, тому на дотик мягенька.Всі шви пропрасовані, так краще все зшивати до купи. З віконичком я звичайно що трошки помучилась але найшла варіант який мене вдовільнив. Пробувала я без  контуру серце лише позагинавши зрізи , не дивилось, пробувала ленточку, теж не то, а от найшла ввечері в закромах білу вшивну тканинку уже з шнурочком в середині і це було саме те чого бракувало.

31 comments:

  1. Баааа! И это человек, который жалуется на недостаток времени! Сама и покрасила, сама и вышила... и сшила великолепную обложку! Кристин, я даже скажу, что твой вариант - один из самых красивых из всех обложек увиденных мнои! Очень круто!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Олю, залітись на час я напевне буду завджи, чим дальше тим більше хочу і тим менше на все часу))) Фарбувала я звичайно цікаво-на плиті дві каструлі,в одній борщ в другій тканина, ще й потрафила саме туди де треба барвник кинути. Я все таки комбінатор)

      Delete
  2. Какой интересный блокнот получился! Очень красивое сочетание шоколадного льна и такого меланжа! Кристина, ты молодец!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большущее, первый раз блокнот обложку делаю, очень хотелось всьо как надо зделать, ато потом терзають мысли, вот ето не то, здесь не так, можна и переделать но уже настроение нет.

      Delete
  3. Замечательный блокнотик, вышивка и тканька нашли друг друга, очень нравится обрамление сердечка белым кантиком :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. вот етот самый кантик заставил попыхтеть, но он здесь как нельзя к месту.Именно белого цвета и нехватало. Спасибо Светлана.

      Delete
  4. Какая же ты все-таки Рукодельница! Очень здорово получилась! Так аккуратненько и со вкусом!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибки, рукодельница я ищо та, я наверное более кобминатор какой то, есть вышивка любимая и уже от нее одталкиваюсь, с чем бы ее соединить.

      Delete
  5. Вау! Красота какая!

    ReplyDelete
  6. Красивоооо! И так органично подобрано всё: и цвет тканюшки на вышивке, и расцветка обложки, и даже подкладка! А на цветной основе вышивка меланжевыми нитками выглядит особенно выигрышно.

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибки, хотя цвета и не очень мои но сочетания получилось хорошенькое

      Delete
  7. замечательно:)

    ReplyDelete
  8. Кристина, такое яркое чудо!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Ирочка, я старалась)

      Delete
  9. Чудовий блокнотик :) Віконечко таке акуратне, а біла окантовка чудово відтіняє вишивку. Вітаю, Христино :) Треба й собі повчитися фарбувати тканинки, а то з кольоровими просто біда у нас :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не підкажеш: як фарбуєш? може посилання яке є?

      Delete
    2. Дякую дуже дуже, я купила фарбу для тканини, розвела в кипячій воді і дала покипіти хв 20 разом з тканинкою, там все в інструкції написано. Я тоже довго зволікала з фарбуванням, але чекання по три тижні тканинки мене переконали, виявилось нічого складного немає, слідувати інструкції неважко

      Delete
    3. Дякую за підказку, буду пробувати :) Шукатиму фарбу... А тканина не сідає, коли так вариться?

      Delete
    4. я пробувала натуральну і трошки синтетичну тканинки, вроді розміри ті самі, може трошечки сідає, але незамітно, а ось колір точно правдивий як вказано на фарбі виробника лише на натуральній тканинці,а синтетику бере але колір відмінний, світліший

      Delete
  10. Христина, яка ти молодець, так гарно все підібрала, ще й тканина пофарбована)) Не налюбуюсь))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой дякую, застидала, я тут вже до фарбування активніше візьмусь, техніка уже знайома, тяне на ескперименти

      Delete
  11. Какая потрясающая гармония!

    ReplyDelete
  12. Как же красиво!!! Супер!

    ReplyDelete
  13. Кристин, как здорово получилось! Вроде и ткань активная, яркая но при этом вышивку не забивает, а наоборот , подчеркивает! Про аккуратность молчу, идеально и точка,идея с кантиком супер!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Іронька, дякую за твої щирі слова, мені дуже і дуже приємно, я на днях перегдялась своє шиття, бачу що з часом чогось та й навчилась, принаймні акуратніше почулається ніж колись, аж страшно дивитись, хоч бери і переробляй)За тканинку ти права, дуже активні вони обой, але якось склались до купи і невередують

      Delete
  14. Чудесная работа))

    ReplyDelete
  15. Hey Τhere. I fοunԁ your blοg
    uѕіng msn. This іs a rеаlly
    well written article. I wіll makе sure to bookmаrk it аnd comе back to гead moгe of уour useful info.

    Thanκѕ fοr thе poѕt.
    I'll certainly return.

    Visit my web blog :: Prweb.Com

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account