Sunday 28 April 2013

Весняний дует

Сонечко нарешті пригріло, ураааа. Відчувається що вже весна. Люди як мурашки повилазили з своїх мурашників, всім хочеться уже нарешті погрітись на сонечку, подихати таким жаданим свіжим повітрям. У мене в околицях так пожвавішало, всі стали щось робити навколо будинків. Красота))). І  мені захотілось похвастатись своєю новою сумочкою.
 Цю сумочку шила по викройці, не спішивши десь дні три.Думала ну нарешті візьму і пошию так як треба,  слідуючи інструкціям і все таке. І була дуже здивована коли після читання тої самої іструкції найшла не одну трійку ляпсусів. Приємно на душі стало, все таки я щось в тому розумію. Виробники інструкції не використовували ні підкладки ні синтепуху ні будь яких інших засобів для підтримання форми сумочки. От не знаю не знаю як в користанні така б сумочка себе поводила(враховуючи що зшили вони її з канвасу) -вигатяєш ти з неї ключі і гаманець а тут тобі і кілька торочків в придачу. Але я пішла вже перевіреним шляхом, аби швів звичайно не будо ніде видно, все сховано, і дублерин є і підкладка також присутня. (Хоч викройками скористалась)
Не обійшлась моя сумочка без компаньйона косметички, незнаю чи буде там косметика , напевне швидше за все якісь креми, але без неї ніяк.

Зшита сумочка і косметичка з коричневого канвасу і цупкої тканина для декору, здається нейлону. Купила  цю тканинку саме у відділі для штор. Незнаю чому але саме там находжу тканини які мені найбільше довподоби і підходять по своїй структурі саме для сумочок. Обидві добре тримають форму, приємні на дотик, і сподіваюсь на око, обидві маюсь замочок. Сумочка по бокам містить три кишені, загалом їх шість. Думаю зручно буде тримати блокноти і записники, і всякі дрібниці саме в таких кишеньках 



Вид з боку, така вона у мене, цікавенька получилась, тандем двох тканинок, один бік квітучі кишеньки, другий коричневі. Саме те місце де сховати шоколадку)))



10 comments:

  1. Кристин, замечательные и косметичка и сумка!!! Плед и книгу в сумку, яблоко и шоколадку в косметичку )) и на природу в парк, на свежий воздух под солнечные лучики!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ох ето даа, с книжкой ето хорошо, а ищо с шоколадкой-одна романтика, спасибо Ириночка.

      Delete
  2. Дуже гарний комплект :) Заздрю тим, хто вміє шити: стільки чудових і потрібних і ексклюзивних речей можна зробити!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, дякую, а шити я почала роки два тому, стидно признатись для чого купляла швейну машинку-аби зшити нідлролл, самій ліньки було. І казали мені шити не важко, особливо коли доступ до нету, шалено багато є всяких майстер класів, хоч не хоч а зрозумієш як то і до чого.Тож можеш пробувати, як я з нідллролу))0

      Delete
  3. От не перестаєш мене дивувати)) Все нові ідеї і цікаве втілення!!! сумочка дуже подобається (моя любов до них дуууже велика)!!! Така зручна, і стільки кишень))

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Христю. Моя любов до них поміркована, так рухається маленькими кроками вперед).По сумочці в сезон)

      Delete
  4. Вот и молодец, что сама выносила идею! Получилось классно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Олю. Самій подобається, дуже практичною мені виглядає, буду творити образ)

      Delete
  5. Замечательный комплект получился, красивый и практичный!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Светлана, надеюсь что практичный, ткань не хлопок, может и прослужит долго.

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account