Sunday 24 February 2013

Irresistable bag

Сумочка з книжки(про яку я вже розказувала пост чи два тому) яку я все таки вирішила попробувати. І  дійсно для мене ця сумочка на літо стала ідеальною в моєму баченні. Я не мастак в пошитті сумочок, будь яких, тому коли постало питання попробувати пошити саме цю красу, я поставила для себе умову-аби без ляпів, ато кожен раз як я берусь шити сумку, купа моментів які мене починають невлаштовувати після закінчення, то замяка, то затверда, то ручки якісь невправні,не до ладу не до складу-давайте пороти-а вже пізно, жалко, і спина болить.
Тому чесно кажучи я майже не відходила від вказаних  інструкцій  і викройок, хоча багато деталей поміняла під час роботи.
Material: 
Fabric-brown canvas, white and blue silk(substitute),
Supplies: fusible interfacing, lightweight wadding, ribbon(polka dots),beads,2 magnetic snap fasteners, matching machine sewing threads
This design uses:applique, beading, black stitch, stem stitch, whipped chain stitch
Те що я змінила-1)оригінальна сумочка використовувала оранжевий і коричневий шовк,дорогі матеріали в моєму магазині, вийшла сумка в мене б на вагу золота, тому справжній шовк dupioni замінила на більш дешевий замінник з відділу тканин для штор
2)деякі деталі в самій аплікації замінила на шось своє оригінальне
3)забрала бант-залишила лише вшиту ленту по ленті над аплікацією.
Пихтіла я над нею десь днів з пять, аби не спішити, аби не мати до себе претензій опісля. Схоже на те що я поставлений план все таки виконала. Багато деталей описувати не буду, все таки з фото багато чого стане видно.

















А тепер трошки про душевне чи насушне, от я не мастак носити сумочки, і явно не любитель, подруга яка почитує тут мої сторінки не дасть збрехати, що я далеко не модниця. Але я все таки впевнена що дуже часто одяг і аксесуари надають нам легкості і впевненості в собі, саме з такими речима деякі події стають теплими приємними спогадами, так як ми себе відчуваємо на всі 100 а то і більше. Тому бажаю вам і собі-легкості і впевненості в кожному кроці. Аби ви світились з середини а навколишні це помічали і такі маленькі дрібнички як ось сьогоднішня моя сумочка вам в житті допомагали))).

І ще раз фото самої книжки звідки взята ідея

12 comments:

  1. Поздравляю! Все так здорово получилось! Сумочка чудесная! Сочетание цветов классическое! Все красиво, стильно и аккуратно смотрится! Теперь лета хочется))))

    ReplyDelete
  2. Ну і молодець, що взялася за пошиття)) Моя любов до сумок безмежна!!! В мене їх дуууже багато!!! Таку хочу теж)) КРАСОТА!!!

    ReplyDelete
  3. Какая оригинальная! Очень мило!

    ReplyDelete
  4. Какая интересная сумочка вышла! а объемная аппликация придает и живость и легкость и изюминку!!! здорово!

    ReplyDelete
  5. очень понравилась сумочка , запоминающаяся)

    ReplyDelete
  6. Очень забавная и милая сумочка! Кристиночка, ты замечательно всё придумала! :)

    ReplyDelete
  7. Сумочка для настоящей модницы! Прелесть!

    ReplyDelete
  8. Такая элегантная сумочка! Здорово!

    ReplyDelete
  9. Надіюсь що ти про мене писала, про ту подругу яка почитує твої сторінки. Не дам збрехати, ти таки не дуже полюбляла носити всякі там сумочки, бо як десь зустрічались то твій гаманець і ключі клала до себе в сумочку я, так як Маріанна завжди її брала з собою :)))а Христинці не обов*язково брати сумку. Але зараз ти змінилась і дуже з того тішусь і ось приклад - надзвичайно класна сумка. Модняча і прикольна. І я б не проти такої сумки до своєї колекції сумочок!!! Молодчинка, так тримати і дальше працювати в такому ж напрямку (все таки дивусюь і коли ти знаходиш час на усе це творіння????? це загадка для мене)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мар'янцю-ну про кого ще я могла тут написати, з нас трьох-ти у мене в числі перших модниць, а мої ключі, чи що я там мала? були користувачами твоєї сумочки))))А щось схоже я і тобі пошию,))) це точно, утичниш лише кольори і стиль-може потрафлю щось гарне втворити!!!

      Delete
  10. Замечательные работы!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account