Sunday 30 December 2018

Mittens from Living on the Rainbow

Ідея вишити рукавичку накінець добралась і до мене. Таке маленьке чудо, яке так цікаво вишивати. Хоча рукавички у мене вже були. Їх можна подивитись ось тут.
Вишились ця рукавичка на вечір, і на другий вечір зборка і вивертання. Спочатку я її зішила вручну, а потім на машинці. І як тільки я її вивернула і пропрасувала трошки, не хотілось її випускати з рук.

 Таке мацьопство, таки точно буду вишивати ще дві до коленції. У деяких блогах- бачу та колекція доростає до великої кількості, потім можна буде робити гірлядну.
у моїх планах наразі тільки дві.


8 comments:

  1. Така маленька! Не уявляю, як Ви таку дрібноту зшиваєте та вивертаєте, у мене рукавички більші, і то я з ними вовтузюся аж упріваю. Вона без петельки?

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую дуже за коментар, так вона мацьопка, але вивертати не складно, я вже дві такі пошила, вроді з практикою приходить вмінння. Важче зшивати по контуру, якщо я хочу на мащинці а не вручну)). Петельку я причепила опісля,але в планах її переробити, так як я причепила лепту, а хочу плетену петельку. А дайте мені силочку на вашу рукавичку, цікаво

      Delete
    2. Їх у мене п'ять штук, та ще три у процесі збирання. Правда, вони розкидані по різних дописах, ось:
      https://grushevijsadok.blogspot.com/search/label/The%20Cricket%20Collection

      Delete
  2. Чарівно, Христино! Чекаю наступні ♥

    Я до початку 2019 не вишила жодної, хоч і планувала (проте закінила роботу побільше розмірами). В майбутньому теж планую додати докілька рукавичок.

    ReplyDelete
  3. Кристиночка, какая манюня прелестная!!!!! Так приятно, что ты именно по моим схемам решила вышить варежки! Спасибо большое за эту радость!!!

    ReplyDelete
  4. Христино, не знаю як Вас попередити, тож пишу просто сюди. У квітні безкоштовні профілі гугл плюс почнуть видалятися. Якщо у Вас саме такий, то його не стане, і можливо блог теж постраждає. Авторам блогів рекомендують переходити з профілю гугл плюс на профіль блогер.

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Іро, а де можна поживитись який у мене профіль і як перейти на блогер профіль?

      Delete
    2. Вроді я найшла в настройках і переключилась на Блоггер екаунт

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account