Wednesday 19 December 2012

Winter Snow flake ball

А чому саме сніжинка я навіть незнаю, можливо публікацій з Різдвяною тематикою у мене вже багатенько, а от сніжинок  в реальності бракує. Який новий рік чи Різдво без пухнастого снігу і сніжинок. У нас погода снігом не тішить, лише дощить цілими днями, похмуро, більше схоже на дощову осінь. Тож приходиться закуплятись тканинками з сніжинками і з них майструвати ялинкові прикраси. Ялинка у нас уже стоїть- красується, а ще однієї бамбуляшки(як кажуть у нас на Львівщині) так і бракує. А можливо просто настрій такий творити щось зимове. 
Саме цю кульку змайструвати дуже легко, потрібно лише новорічні тканинки, якими завалені всі рукодільна магазини навколо, пінопластикова кулька як основа(десь до 10см  в окружності) і кілька десятків шпильок. Нарізати кільканадцять квадратиків(загалом 72 квадратики-6,35см кожна сторона) і скласти їх трикутничком і запрасувати і вуальня, як на шишку начіпляти тканинок у вигляді зірочки.
Подумала я сьогодні що таке заняття сподобалось би дівчаткам шкільного віку, чудове заняття провести корисно час з своїми дітьми і головне створити зі всією сімєю іграшки на ялинку.








16 comments:

  1. Ах, какое чудо, Кристина, ты просто волшебница! До чего же красивый шарик!

    ReplyDelete
  2. Прекрасный новогодний шар))

    ReplyDelete
  3. красивый, ровненький! Здорово!

    ReplyDelete
  4. Красивоооо! Роскошный шарик получился! Да, деткам такое делать очень нравится! Проверяли))))
    Кристь, все понятно, но переведи, что такое бамбуляшки))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оля, я тобі дивуюсь, в позитивному значені, ти українську розумієш як ніхто з російсько мовного населення в межах Росії,ти напевне її вивчала чи хтось у сімї з України)))а бамбуляшка-це шарік на ялинку тільки так на західній Україні деколи висловлюються. В мене в запасі ще кілька надцять таких словечок, які галичанам більше подобаються і більш зрозумілі. Я далі вживаю їх, хоча і за кордоном живу, передаю нащадкам як то кажуть-в такий дивний спосіб)))

      Delete
    2. Я тебе отвечу: мои муж корнями западынец и родичи моего папы жили в Трускавце много-много лет. И вообще, мне это интересно, несмотря на разные прения! Так что ты и меня учи этим словечкам! Я серьезно!

      Delete
    3. Да! А моя фамилия РОМАНИВ )))))

      Delete
    4. Олю я вже тебе абажаю, яка ти позитивна людина, от всі б такі були))) В Трускавці була і не раз, дуже гарне місто і люди дуже привітні,)))

      Delete
    5. Так-так, Христя, повністю з тобою згідна, я в Трускавці народилась :)

      Delete
    6. я у Львові народилась, але в Трускавці багато знайомих маю, чудове місто, живе!!!!

      Delete
  5. Шарик замечательный! Не знаю как дети с ним бы справились, я не уверена , что смогла бы такое сделать :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. О Светлана, конечно смогла б, я уверена, у тебя такая техника замечательная, что б тебе то занело минимум часик другой и готово!!!

      Delete
  6. Какой он большой! А какой он красивый!!! Кристиночка, восхищаюсь твоим мастерством - твоя аккуратность исполнения меня покоряет снова и снова!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой дякую, я аж червонію, але дуже приємно)))

      Delete
  7. Бамбуляшка пречудова!!! Навіть не припускала, що вона тримається на шпильках. Ох, якби ж мені хто нарізав стільки квадратиків (дуже не люблю це заняття), неодмінно би спробувала таку красу відтворити...

    ReplyDelete
    Replies
    1. я тоже нарізати не люблю, часу займає трохи, та й втомлюєшся зразу-ще не почавши шось робити))) але я пішла легким шляхом, скористалися роликовим ножиком чи ножицями навіть незнаю як правельно буде(rotary cutter), набато швидше справа йде))

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account