Monday 3 December 2012

Winter handanger pillow

Зима уже наступає, у когось уже кочугури снігу, у нас лише морозець, а сьогодні на диво потепліло, клас, люблю зиму саме таку, аби все в міру. От і до хандандеру я добираюсь саме зимою. Не розумію чому але пробуджується любов до нього саме на зиму. Уже у мене одна подушка з хандандеру є, але я вирішила зробити їй подружку. Ще одну, меншу за розміром, десь 28-на 28 см. Не з великих, але з ажурно делікатних подружечок подушечок.
Матеріали. Тканина 28каунту, тепло сірого відтінку, нитки перловочки 8 і 12, голубі, сіро білі і з золотистими переходами.
 Така гама у мене асоціюється саме з зимою, дамою вишуканою і строгою, любителькою білого пухнастого хутра, з голубовато золотистими прикрасами. Норма по хандангеру виконана))) принаймні по моїм міркам.)))


Дизайн з німецького журналу, нажаль невідомий автор, і копія у мене признаюсь була припаскудна чорно біла. Маю таку слабкість взятись за щось а потім догадуватись а що ж з там намальовано. Від оригінальної схеми залишилась напевне лише форма чотирьох ромбів. Усе далі змінилось саме по собі, центральні елементи по кутам відрізняються від оригіналу, як і елементи хандангеру самого ромбіка. Кольорова гамма теж моя. Не навмисне я все змінила, просто помилилась в одному елементі і уже пізно було щось змінювати, відштовхнувшись від цього змінила все на свій смак. От так і виходить потім що вродіби задумка не моя, але змінила дизайн на стільки, що вже і можна назвати моїм. 












18 comments:

  1. Вау! Христино, це щось занадто красиве вийшло, щось дуже вишукане. Христино, це супер подушка! І я лише можу здогадатися яких зусиль тобі коштувала ця робота, але результат того вартий:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. таки ти права,(дякую) не без зусиль, я вже колись щось подібне робила, на око все ніби просто, ясно а от по часу огого, майже 2 з половиною тижні день в день десь час викроювала, втікала до неї-аж чоловік дивився-ото каже рвіння)))

      Delete
  2. ООООО! Кристина, это очень красиво! Я бы даже сказала - божественно красиво! Так все тонко, изящно, деликатно! Прелесть невозможная!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Оля, божественно це ти переборщила але приємно жуть )))))

      Delete
  3. Какая красота!!!!! Очень понравился и цвет, и узор и исполнение подушечки!

    ReplyDelete
  4. Ухты! Кристина, я преклоняюсь перед мастерицами, которые умеют вышивать хардангером (надеюсь, я правильно выразилась)! Умничка!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Елено, дякую дорогенька, признаюсь чесно-нічого складного в ньому немає, тільки терпіння до нього потрібно багацько)))а так не складно, нашила сатинових шовчиків і вирізаєш потихенько і обмотуєш ті ниточки))

      Delete
  5. Вот это да!!!!Очень красиво получилось, так что все перипетии со схемой были не зря!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую, ага все зійшлось як найкраще, але переживання були)))

      Delete
  6. Очень красивая подушка! Цвета волшебно-новогодне-торжественные!

    ReplyDelete
  7. Кристина,бесподобно.Очень красиво))

    ReplyDelete
  8. дякую дуже, дуже приємно

    ReplyDelete
  9. Какая снежная! Как же я люблю хардангер, особенно зимний!

    ReplyDelete
  10. Ты ещё и хардангер так красиво любишь! Кристиночка, восхищаюсь твоим мастерством - очень-очень красивая подушка!

    ReplyDelete
  11. Я просто ахнула - ну как же красиво!!! Хардангер особенной прелестью обладает и при кажущейся простоте прямых швов он так роскошно выглядит! Восторгаюсь снова и снова!

    ReplyDelete
  12. спасибо девочки, так приятно читать вашы коментарии, как же я радуюсь каждому из вас у меня в гостях)))

    ReplyDelete
  13. Яка краса! Теж люблю хардангер, особливо коли від хрестика втомлюся :)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account