Thursday 13 December 2012

Christmas Star Pillow

А я далі готуюсь до Різдва, що поробиш, тканинок то я накупила святкових, треба якось їх застосовувати ато так і пролежать до наступного року. У мене чергова подушка, верніше одежина на подушку. Попробувала я себе у квілтінгу(до стяжки я ще не дойшла)- точніше у печворку))), у такому різдвяному персонажі як зірка. Довго думала як ще вишивку до цієї подушки причипити але вирішила на цей раз без неї, хоч різдвяного оленя я вишила, от чекає на оформлення. Не знаю не знаю як жінки шиють цілі покривала, терпіння у них і майстерності хоч відбавляй напевне, я потратила 2 з половиною години на це чудо, не раз порола, вирізала ще день до того, все поправилам- і на маті, і роликовими ножицями, навіть кілька книжок до цього пролистала, вибрала звичайно щось просте. Сподобалось, навіть дуже , не все ідеально але я більш ніж задоволена, хоч кутики всі сходяться. 






8 comments:

  1. О! Роскошная красавица! Кристин, только это не квилтинг, а печворк. Теперь-то я знаю)))) А квилтинг - это как раз стежка.

    ReplyDelete
    Replies
    1. о спасибо Оля, буду знать, хотя у меня книжки на английском, так раздел весь так и называэтся, вся книга о квилтинге, а тег я всьо таки правильно поставила patchwork, )))

      Delete
    2. Кристин, я это... учителям верю, а они так объясняли))))

      Delete
    3. Олінька та я вірю що вчителі повинні знати краще, в мене в одній з книжок(365 Fun to Stitch Quilt Blocks )якраз фігуруть два слова, квілтінг і печворк, але обидва відносять до того ж самого поняття шиття чого небуть з кусочків тканини, правда квілтінг-це вже більш серйозніший проект аля покривало, стяжка-хоча не всі стягують-прошивають, бачила і без того, так що ти права-подушка то все таки печворк)))Хоча яка різниця-я думаю і так всі хто тим цікавиться це розуміє

      Delete
  2. Очень-очень красиво! Празднично! Очень аккуратная работа и ткани просто волшебные!

    ReplyDelete
  3. Как задорно олешки скачут))) В твоём блоге что ни пост, так усиление ощущения праздника)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой так це в мене вже напевне зимова манія Різдва, хоча я не навмисне, само в руки лізе, що не починаю так все про різдвяні мотиви)

      Delete
  4. Красивая подушечка))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account