Friday 24 August 2012

I love bamboo

Є у мене старенькі роботи-ну не зовсім старенькі, швидше річної давності, які аж ніяк не люблять фотографуватись. Сьогодні одна з них, ой вибачаюсь дві. Тема сьогодні бамбук-улюблене деревце, яке у мене вже стільки скільки я тут. Мріяла ще з України, але якось невдавалось його купити. А може місця не було. Тут у мене місця трошки прибільшилось але не зовсім оранжерея-))
Скільки б не фотографувала -ніяк не довподоби те що виходить.(Фото переробила 2020 року восени, старе видалила) Матеріали- вишита робота на Аїді 14 каунту, ниточки майже по ключику, автора схеми нажаль незнаю. Паспарту-тканина з бамбуком- перший варіант(2020 році паспарту поміняла на картонне з текстурою), рамка- теж стилізація бамбуку (купувала її онлайн- досить вдала покупка)




Люблю вишивати такі сюжети, комашеньку всяку))) Метелики це слабість, і бачу стрекози вже теж. Такі чарівні створіння, а розміри взагалі вражають, від маленьких до гіганських з 20см завдовжки, саме таких бачила вживу. Подобались до неможливості. Мені взагалі все природнє подобається, створене природою-завжди найкраще.

3 comments:

  1. Рамочка очень подходит, здорово! И работа аккуратная, красота!

    ReplyDelete
  2. Ух ты!!! Какое все бамбуковое!!! Класс!

    ReplyDelete
  3. красиві роботи, оформлення теж!!!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account