Wednesday 29 August 2012

Ароматичне саше

До нас потроху насувається осінь, подекуди видніються червоні листочки, і вітерець вже явно не літній. Сьогодні навіть я відчуваю що літо потроху відходить. 
До вишивки в мене руки чомусь не тянуться, все трошки марю шиттям. Сьогодні я до вас з подарками. Подарочки маленькі-вже подарені мною можна і похвалитись. Все навієне і далі ароматичними саше Тріші. Навіть квіточку-одну я повторила. Надіюсь вона не образиться, так припала до душі сама ідея подарити ароматичне саше-що я невтрималась і все таки зробила такий подарок. 
Доля познайомила мене з однією гарною, розумною і талановитою людиною саме тут в Галіфаксі. Памятаю я свої переживання і тугу перед переїздом. А тут познайомилась я з Олею з Вінниці, рукодільницею так як і я(навіть такі мрії колись були-аби з ким в живу поділитись своїми їдеями з близькою по духу людиною). Вот я така довольна, що є з ким тепер поділитись, що є у мене така подруга. Не буду я її тут перехвалювати,(ато ще прочитає), але скажу що мені дуже повезло, людина вона дуже хороша, добра, оранізаторська, компанійська. Бажаю їй вдалого початку нової карєри, аби всі починання були вдалими і з натхнення. І щось таке грандіозно з того всього получилось.)))
Отже до діла-ароматні саше , наповнювач лаванда і пелюстки роз,плюс синтепух(наповнювача не дуже хватило) чудернацька форма, прикрашені штучними квітками з органзи.Один з марстер класів-саме коричневої квіточка взяла у Тріши. Друга квіточка-теж десь бачила спосіб в інтернеті, помойму в контактах в одній із груп.







8 comments:

  1. Какие красивые!И необычные!

    ReplyDelete
  2. Виглядают саше дуже ефектно! Христино, гарана робота й одразу зрозуміло, що дуже ароматна:) Вітаю із новим приємним знайомством, нехай ви знайдете одна в одній справжню подругу!

    ReplyDelete
  3. Дуже гарні подушечки.

    ReplyDelete
  4. Интересный вариант саше! Очень романтичный! Такое надо положить в шкафу с любимыми вещами на самом видном месте!

    ReplyDelete
  5. Кристина, прелесть! Я такие бы не смогла в шкаф спрятать!:) А как солнышко на лепестках играет))) Потрясающие саше!

    ReplyDelete
  6. І ще й як прочитаю, і шарітися буду! :) Дякую, Христино, за чудовий подарунок і добрі слова. Я теж дуже рада зустріти "рідну рукодільну душу". Звітуюся -- одне саше лежить на столику з нитками поряд із ліжком, друге біля комп"ютеру. І в те, і в інше періодично засуваю свій ніс. До речі, на нашій "міській фермі" (Urban Farm) є кущик лаванди (правда, не мій) який ось-ось зацвіте, я як повз нього проходжу, все тебе згадую.

    Оля

    ReplyDelete
  7. Кристина, медленно но верно добралась и до твоих саше ))) Очень здорово, смотрятся цветочки воздушно, волшебно, действительно такие саше грех в шкафу прятать )

    ReplyDelete
  8. Дякую дуже дівчатка))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account