Sunday 19 August 2012

Auster bag

Не перестаю захоплюватись я Оліними дизайнами. Дівчата які вишивали саме її дизайн погодяться зі мною на всі 100 відсотків. Оліна майстерність росте, кожен дизайн не схожий на інший, в кожному є своя тема. Закохана я в її дизайни.Люблю кожен з них, милуюсь ними як тільки попадають мені в руки. І хоча вишиваєш їх один раз-але бажання вишити знов зостається назавжди. Отак треба вміти придумати зацікавити, і щоб подобалось і хотілось вишивати завжди.Олі від мене велике дякую. Буду і хочу вишивати з нею завджи.
Відійшовши від форми нідлроллу, хоча саме для нього придумувався дизайн, пошилась в мене чудернацька сумочка. Вишивка вшита в віконечко, два види бавовняної тканини, укріплена дублерином, магнітна защіпка в середині.
Тканина і ниточки навіюють англійську строгість, хоча форма далеко відходить від строгості
 До пари вшила з залишків тканини ароматичні подушечки(наповнювач правда вже не новий, але який був). Ідея подушечок навіяна Трішею. Вже почала і собі травки сушити, подушечки будуть іще, думаю зробити подаруночки.







7 comments:

  1. Яке красиве завершення!!! Сумочка дуже подобається!!!

    ReplyDelete
  2. Христина! Отличное оформление !!! Ты чудесно вписала вышивку в сумочку! И практично . и очень стильно! Спасибо за компанию!!!

    ReplyDelete
  3. Дуже гарна сумочка, пухкенька, як подушечка.

    ReplyDelete
  4. Какой замечательный комплект! На сумочке какая то совершенно непостижимая вышивка - красота нереальная. Общее настроение и тон - очень здорово!!!

    ReplyDelete
  5. Оригинальное оформление! Я меньшего и не ожидала от тебя! ))))

    ReplyDelete
  6. как красиво получилось! оформление вышивки замечательное!

    ReplyDelete
  7. Слов нет, как нравится!!!!! Оттенки мои любимые и шикарное применение вышивки! Браво!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account