Wednesday 18 April 2012

Cпогади дитинства/ Childhood Memories




Напевно вже не раз я згадувала як я люблю дитячі сюжети, тож ось і ще один. Добрий привітний медведик з дитинства, який заспокоює і охороняє сон, бавиться і залишається вірним другом, правда уже не з мого дитинства а донечки. Саме вишивалось тоді коли вона ще була маленька. Хоч і зараз вона ще маленька, але то вона була дуже маленька -а мама все в думках і на ділі планувала дитячу кімнату і підбирала сюжети. Люблю цього медведика а чашечку його особливо. Колись полюбляла смакувати різні види чаю, та й напевне зараз це люблю, але чашечка має бути велетенська  аби хватило цього задоволення на довго.

P.S. Фотографії нові, Листопад 2020





7 comments:

  1. Какое красивое оформление!! Я смотрю, ты все свои работы даже маленькие очень красиво оформляешь! Молодец!!! :)

    ReplyDelete
  2. Какой милый мишка!! И такое нежное оформление!

    ReplyDelete
  3. Да оформление очень красивое, так здорово у тебя получается. Я так поняла ты сейчас дома, представляю твою радость.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. так, дома, але дні всі насичені,в блог заходжу дуже рідно, наразі все по гостям і гостям ходжу. Рада безмежно але часу вже мало лишається, уже менше двох тижнів на батьківщині і знов в літак.

      Delete
  4. Ну и то хорошо Христиночка, по старым местам побродить, старых друзей-знакомых увидеть, это такая радость, потом столько приятных, греющих душу воспоминаний останется.

    ReplyDelete
  5. Забавный медвежонок! Оформление замечательное! Очень к вышивке подходит!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account