Monday 20 February 2012

Poppy valley -part 2

Продовжую маю макову долину ще двома елементами, картиною і подушкою.


 Просто дуже люблю маки у природі, у вазочку їх явно не поставиш, а ось на природі любуюсь ними завжди.
Маю вже 4 елементи макової долини, цукерочку, біскорню, картину  і подушку. Картина вишита на Аїді 14, подушка на 28каунті. Особливість подушки в три нитки і через три нитки щоб збільшити розміри.

 Пошиттям подушки не дуже я задовлена, не все так рівно і незамітно, але шила ще літом,коли досвіду шиття було 0. Може зберусь і перешию, лише тре час і може прикупити собі кілька кусочків тканини))) Але люблю я ці дуети, і як вони в домі прибавляють колір і тепло.

4 comments:

  1. Обожнюю маки! Я не уявляю собі жодного червня місяця без споглядання маків серед пшеничного поля, що розкинулося по дорозі на дачу. Я обожнюю ці квіти за їх красу, яка на перший погляд видається простою. Я обожнюю їх за символічне значення, що мають ці квіти, за їх колір й чисті линії. Христино, я уявляю як гарно зараз в домі з такими красивими, маковими речами:) Гарні роботи! А всі недоліки завжди можна виправити, так і народжується бездоганність!

    ReplyDelete
  2. Христино, велике прохання - відключи перевірку текстом публікації комментів, будь ласка. Сил немає здогадуватися, що саме нашкрябали, щоб перевірити чи не робот я:) Дякую!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Христин, просто краса! Як весняним вiтром повiяло :)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account