Saturday 6 July 2013

Школа" Рози"-Частина 1

Я таки заскочила у останній вагон при записі на Школу "Рози", організований Ірочкою. ПОки писала коментар- було 58 учасників, після появи мого коментаря  я стала 60. Ураааааааа. 
Після лаванди я була в такому захоплені, що коли Іра згадала за Рози я таки нероздумуючи погодилась. І не пожалкувала. Єдина моя жалість така-немає у мене гарної апаратури аби передати справжні відтінки, прям розчарована до неможливості. 
Взяла я для основи таку ж тканинку з сердечками як у лаванді-але іншого відтінку, вона у мене  фіолетова ніж попередня зеленкувато голубовато ментолова. НА жаль на фото відтінок той самий, ох надіюсь може після закінчення в обрамлені-якось вдясться передати справжні кольора.
На список вибраних кольорів ниточок навіть не дивилась, попереднього разу я виписувала і переводила кольори рази з три, бо постійно губила листочок, і коли прийшла в магазин-теж не все вдалось купити. ТОму цього разу-все що є в дома піде в рух. А є досить багато -три коробки з Анкор-ДМС ниточками плюс перловки. Надіюсь задію все))
Вазочки чи то горшочки-у мене невідомої структури, найшла в себе в закромах якусь тверду плетенку ніби мішковина, припрасувала за допомогою павутинки, ще шось там трошки голкою поверх ковиряла, думаю ще шось поверх них придумаю.  З вазочкою не вирішила що робити- два варіанти-темна тканинки або прозора біла, думаю, чекаю на поради.
 Здається саме останнє фото ближче по кольорам до реального, а може ні...







11 comments:

  1. какие интересные горшочки)

    ReplyDelete
  2. Кристина, поздравляю! Очень интересный проект, особенно учитывая, как Ирочка учит. С вазочкой, конечно, проблемка... И тёмная вроде гармонично вписывается, и светлая вроде тоже не режет глаз. С белой как-то смотрится нежнее, по-моему.

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо , наверное ищо подожду, вот как начну цветочки наверное будет яснее)мне тьомная очень нравитса а вот прозрачности то нету(

      Delete
  3. Ах розы:) Я думаю наверное белая ваза, должен же присутствовать эффект видимости содержимого в вазе :) Удачи

    ReplyDelete
  4. Красота вырисовывается! А мне больше темная ваза по душе, правда, в этом случае не будет эффекта прозрачности...

    ReplyDelete
  5. я напевне все таки почекаю після останнього етапу, попробую прикласти, що красще дивитиметься -те і буде_)

    ReplyDelete
  6. Я тоже хотела поучаствовать, но опоздала. Уже хочу посмотреть , что у тебя выйдет - наверняка красота. Дерзай, удачи!!!

    ReplyDelete
  7. Кристиночка, удачи! Жду с нетерпением!

    ReplyDelete
  8. Замечательный проект! Я тоже хотела записаться, но не успела! Горшочки очень интересные получаются - выпуклые, объемные:)))

    ReplyDelete
  9. И я опоздала) буду смотреть какая красота получится)Удачи, Кристин!

    ReplyDelete
  10. Я все пропускаю)) Даю тобі завдання, в наступний раз потягни мене за вуха, я згідна!!! А тепер за всі твої пости...МОЛОДЕЦЬ!!!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account