Wednesday 30 January 2013

Present-made in Ukraine

В понеділок 28 числа цього місяця до мене постукали в двері. На порозі стояв посильний з пошти і презентував мені посилку з Києва. Я була дуже приємно здивована швидкістю доставки(ще й майже персональної), Оленка Бубик написала мені за свій подарунок, що відправила вона його 19 числа. От вам і швидкість пошти-від Києва до Галіфакса, від України до Канади-9днів. Мені пакунки від Штатів йдуть в два рази довше.
От  я розпакувала сердечка, повісила на видне місце і не можу ними натішитись. Річ у тім, що рукодільних подарунків я по пошті ще не отримувала, а з України тим більше.Тому моїй радості немає  меж. Я все розглядала їх, думала як це все так акуратно вшито що ні одного шовчика не видно. Оленко- я дуже тобі дякую, за такий щирий подарунок, за таку приємність отримати щось рідне серцю, ручну роботу і саме від тебе. Сердечка дуже душевні получились, авторська робота, відчутно з якою любов'ю і майстерністю вони були виконані.Я все проходжу повз них і заглядаю як дитина на цукерку, так мені приємно))) Отже менше слів більше фото. Оригінальні фото Оленки і опис виконаної роботи і використаних матеріалів тут. Від мене лише фото їхньої нової домівки. Красотою фото не похвалюсь, все таки фотоапарат у мене беее, і освітлення як у півниці, зима все таки. Але що є то є. Поселились вони у мене на світильниках, у вітальні, над каміном, поруч з моїми картинками полів. Дуже колоритно у мене тепер.





13 comments:

  1. Wow! That's really something beautiful! And so creative and different that others. I love it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love it too)))) It is unique and its a very precious present that I ever got!!!

      Delete
  2. Вау!Так класно! Сиджу посміхаюсь і тішусь не менше твого, Христинко - адже не була я впенена в тому, що не буде у тебе розчарування від побаченого в реальності, чи долетить подарунок неушкодженим й, чесно кажучи, я в реальному захваті від швидкості доставки! Щиро рада я від того, що подарунок знайшов місце не лише в товєму серці, Христинко, але й в твоїй домівці:) Нехай вони стануть талісманами-охороняцями твоєї родини, Христино!
    З найщирищими привітаннями та побажаннями, Оленка Бубік:)

    ReplyDelete
  3. Красота неймовірна! Так оригінально!

    ReplyDelete
  4. Какой красивый и оригинальный подарок! Замечательные сердечки!

    ReplyDelete
  5. Оригінально !!!!Вітаю з таким класним подарунком!!!Оленка-молодчинка!!!!

    ReplyDelete
  6. Волшебные подарочки, Кристина, поздравляю от всей души! Только вчера у Лены очередной раз любовалась этими сердечками, а сегодня вижу их у тебя:)

    ReplyDelete
  7. Поздравляю!!!!!!
    Понимаю! Поддерживаю! Это такие ощущения... не передать!

    ReplyDelete
  8. Оригинально и очень красиво))

    ReplyDelete
  9. Кристина поздравляю! Шикарный подарок от Лены!

    ReplyDelete
  10. Замечательный подарок! Идея восторг! Рада, что он тебе достался, Кристиночка! :)

    ReplyDelete
  11. Обалденные сердечки! Я еще у Лены в блоге на них глаз поллжила )) Чудесно вписались в интерьер, по-моему :)

    ReplyDelete
  12. Они очень красивые! Поздравляю)
    И как мне нравится твоя кирпичная стеночка)))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account