Wednesday 20 June 2012

Зозульковий дует

Я продовжую шити, верніше сказати вчуся і ще раз вчуся. А що залишається робити як просто неможу встояти від маленьких зшитих дрібниць а ще й прикрашених вишивкою. От і голова йде обертом, так хочеться собі попробувати.
Перша спроба зшити маячок для ключиків і в пару до нього гаманець, незвичайної форми. Чомусь саме таке незвичне мене і приваблює. Хоча майстерності хватає лише гарно зшити подушку))))
Поєднала маленький дизайн від Рікко, який розрахований на скатертину, до якої аж ніяк немає бажання братись, з гаманцем і маячком. Взагалі зараз немає бажання братись за великі проекти, хочеться маленького і чудного.












Не все завжди у мене гладно і чітко, от не виходить легко пришивати замочок коли вже машинкою не добратись і чомусь машинка вурдиться коли шовчики переключаю на більш широкі, от і чому б це? А ше в мене це все займає багато часу, але такий той час майже золотий для мене)))

8 comments:

  1. Дуже симпатичні "дрібнички", вишитий мотив такий літній, настроЄвий :)! Молодець, що берешся за нові, складніші форми, а от ніяк на косметичку не наважусь...

    ReplyDelete
  2. І правильно. В мене великих проектів (вже розпочатих) -надцять. Треба, щоб результат було видно швиденько, тому, думаю, так.
    Відносно дрібничок: гаманець дійсно незвичної форми (беру на замітку) і маячок класний)))

    ReplyDelete
  3. Замечательный комплект))

    ReplyDelete
  4. bravo très joli et très frais, j'aime beaucoup
    gros bisous de France

    ReplyDelete
  5. Какая красота! Недавно начала вышивать и видимо меня затянуло=)
    У Вас, замечательные работы!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большое за вашы тьоплые слова, рада знакомству!!

      Delete
  6. Как здорово!!! Очень красиво!

    ReplyDelete
  7. Дуже гарний дует!
    Дякую за участь у веселій галереї! :)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account