Thursday 14 June 2012

Похідна сумочка через плече.

Зшита сьогодні, вклалась я в терміни до 15 числа, тож можна її добавити до конкурсу. Хоча нічого особливого в ній немає, але саме такі мацьопи мені довподоби. Вони дуже зручні, ключики і всякі дрібнички туди поміщаються, саме той варіант сумочки коли руки можуть бути зайняті дітками, так як у мене майже завжди і виходить.
 Тканина з моїх запасів, улюблена полосочка, знов морська тематика. Нічого з собою зробити неможу, запасів маю багацько, треба ж якось їх застосовувати, і тканина підійшла по міцності, тож проклеювати синтепонами і таким іншим не потрібно було. Зачіпка магнітна кнопочка. Довга ручка саме для носіння через плече. Нічим не прикрашала, навіть такої вишивки небуло маленької під руками. Знаю з досвіду ,була у мене така чорнька сумочка, що прикраси зазвичай нищать одяг, при носінні такої сумочки, тому нічого і недобавила, та й нефантазувала на цю тему. Зшита з прототипу, маю зараз таку кремову сумочку, яку ношу що літа кожен день, тому вирішила зішити ще одну, але вже ближку по гаммі до відпочинку.






Діти правда фотосесії мені не дали провести,тому використала я фото з балкону, зверніть увагу на задній план)))) там затока, а з другого боку океан





Усім бажаю хорошого, відпочинкового настрою, вихідні вже близько.Дякую що заходите до мене в гості, радію кожному вашому слову.

9 comments:

  1. Фотосесія, краще не придумаєш. Дуже гарний вид з балкону! Сумочка чудова))) Бажаю успіхів у конкурсі!

    ReplyDelete
  2. Какая ты умничка!! Такаю сумочку пошила! Ты теперь живешь в высотном доме?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ага, на 5 етаже, вид как видиш на затоку, до океану близко, но он пока холодный, у меня город туманов, каждое утро туман. Квартира хорошая большая.Во всьом вроде бы неплохо)))

      Delete
  3. Чудова сумочка!:)

    ReplyDelete
  4. Ой какая красавица:)!-морская тема вообще хит все времен и народов!Браво!

    ReplyDelete
  5. На який саме океан у вас вигляд з вікна?

    ReplyDelete
  6. Ах , какая полоска! Христина , умничка! Отличная сумка!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо Оля, рада видеть вас у себя в гостях

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account