Wednesday 6 June 2012

Босоніж по .....

Хотіла продовжити фразу.. босоніж по парку алее....От у мене дуже часто так буває- народжується ідея, хочеться втілити її в стриманій формі, може навіть елегантній але на яву все переходить стримані межі. От була ідея нарешті зішити собі косметичку, хоча косметикою я користуюсь мало, але всі кремчики гелі для душу і щіпчики я люблю. Мала получитись така собі прогулянка по парку босяком. А насправді вийшла справжня морська косметичка, так як тканина в ніжно голубих тонах, і получилось морське дно. Такі собі сліди від ніг(хоча як їх залишити на морському дні незнаю))та й ще між квіточками. Ось такий каламбур.









Використала фетр для слідів , гудзички для серединок квітів і сатинові ниточки для пелюстків. От і які квіти на морському дні? Але саме таке враження від неї. Перший раз коли все з швейною машинкою йшло як по маслу, швидко рівно, якісно... аж захотілось зішити таку собі вмістиму сумочку на море.

6 comments:

  1. Какая креативная косметичка!! Сплошной поритив! Милашка!

    ReplyDelete
  2. Чудова косметичка! Дуже подобається!

    ReplyDelete
  3. Кристина, косметичка получилась задорная и очень летняя, свежая! :)

    ReplyDelete
  4. Кристина, такая легкая и воздушная вещица! Просто прелесть!

    ReplyDelete
  5. Какая хорошенькая!! Удачи!

    ReplyDelete
  6. Кристина, отличная косметичка, очень нежная!))) Голосую за нее на конкурсе "Скоро в отпуск" Я тоже сшила свою первую косметичку, заходи посмотреть) http://belashtuchki.blogspot.com/2012/06/blog-post_16.html

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account