Tuesday 6 March 2012

Spring Box

Чи бувають у вас рукодільні невдалі дні. Виявляється у мене вони бувають. В ось один з таких днів, коли загубила я маленькі ножичі для хандангеру, отримала я свій подарок на день Валентина. Такий собі наборчик від Вікторія Семплер з елементами мого улюбленого хандангеру. Одна біда, наборчик я такий хотіла але коли отримала розчарувалась, думала там будуть уже готові коробочки або заготовки хоча б, а тут схеми і покрокове описання що потребується зробити( за таку ціну-лише одні інструкції!!!!!-от шо значить купівля онлайн, до кінця незнаєш що отримаєш). Все таки такий наборчик я зробила, не пропадати ж добру, оплаченому)))
Перший досвід картонажу з нуля. Згадались і уроки геометрії і праці шкільні. Все робиться по принципу пінкіпу і бамбончик на ножичі і для голочок пінкіп і дві коробочки. Матеріали-тканина, картон, підкладки для мякості, підкладка для дна(така яка використовується на дно сумочок)-і звичайно вишивка. Плюс кружева сховати всі недоліки і пістолет з гарячим клеєм. Клей ПВА мені не підійшов так як до підкладки тканина не клеєлась прийшлось скористатить пістолетом.




Ляпів як для першого разу небагато, хоча незнаю чи ше за таке візьмусь. Вишивка мені дуже сподобалась, правда тона з фіолетового змінила на рожеві.Фіолетові коробочки у мене вже були і з дерева і з пластмаси, залишилось тільки попробувати саме з картону.Задоволена я саме бамбончиком і подушечкою для голочок. Не дуже края у мене згладжені саме на коробочці для ножиць.Бока і дно коробочок зшиті вручну, клей там ніяк не пасувало використати.
Єдиний великий недолік який у мене получився так це самі розміри кришечок і коробочки, вони звичайно сходяться але бракує саме бортіків щоб кришечки натягались на коробочки а не просто прикривались. В інструкціях цього якраз і небуло.О над цим треба буде трошки попрацювати ще, може шось придумаю)))

18 comments:

  1. Ооооо, яка красааааааа! Дужжже подобається!

    ReplyDelete
  2. Ух ты, очень красиво!!! Я тоже все кошусь в сторону коробочек от Виктории, уж такие они декоративные получаются, слов нет! У тебя очень здорово получилось!

    ReplyDelete
  3. спасибо девочки , очень приятно что вам нравитса)))

    ReplyDelete
  4. Очень красиво!!!! Бесподобно!

    ReplyDelete
  5. Яка краса!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Мені давно подобається цей комплект, навіть не думала , що в рожевму буде так гарно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. я шось тоже не сподівалась на такий результат,все таки фіолетові кольори там гарно підібрані, а ось захотілось попробувати другу гамму.

      Delete
    2. Христина, твій підбір вийшов святковішим за оригінал. А ще дуже приємно читати україномовний блог, буду рада спілкуванню.

      Delete
  7. Получилось очень красиво))

    ReplyDelete
  8. красиві вишивки, красиві коробочки, супер!!!

    ReplyDelete
  9. Нежная, уютная и душевная работа!!! Весна! :)

    ReplyDelete
  10. Очень нежно и красиво.

    ReplyDelete
  11. Очень красивые у Вас работы, и к мережке я неравнодушна. Буду голосовать за Вас, удачи в конкурсе!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большое за теплые слова в мой адрес,у вам удачи!!!

      Delete
  12. Христина, очень красивые работы!!! потрясающе!!!

    ReplyDelete
  13. Кристина, у вас очень интересные работы! Комплект от VS просто потрясающий!

    ReplyDelete
  14. Шикарно получилось у вас! недавно познакомилась с хардангером и тоже хочу освоить его)

    ReplyDelete
  15. Боже, яка краса!!! Дуже гарно, кольори подiбранi чудово! Коробочки - такi дивовижнi! Я теж дуже люблю хардангер - правда робiт у цiй технiцi в мене ще небагато!
    Запрошую у гостi: http://amagat70.blogspot.com/

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account