Monday 19 March 2012

Hohla Design Пасхальне яїчко Part 1

Знов авантюра від Олі. Все таки Оля дивовижно талановита людина, все у неї шось нові і нові дизайни творяться як квіти ростуть на весні. Неможливо встояти. Хоч і тиждень у мене почався напружено, багато клопот появились з ненацька. Але я думаю все встигну.
Писанки завжди асоціювались у мене з яскравими кольорами і темним фоном, коричневим або чорним. Тому ось такі кольори у мене сьогодні. Срібний улюблений бісер, салатові ниточки, і коричнева тканинка 28каунту

5 comments:

  1. Как красиво-то на шоколадном!! М-м-м, уже предвкушаю, как будет красиво!

    ReplyDelete
  2. Ніби молода зелень виходить з-під ковдри землі. Христино, із задоволенням буду слідкувати за цим проектом в ьвоєму виконанні! Хай щастить і наснаги!

    ReplyDelete
  3. Очень красиво - контраст шоколадного и салатного, понравилось! Вот и у Кати Franstals тоже на темном фоне - для пасхального яичка замечательное решение! Я обязательно сделаю к Пасхе еще что-нибудь в этом стиле, но уже на темном или на красном фоне:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ага, темные цвета ткани делают цвета узорчиков более виразительными, я тоже если успею попробую побаловатса з цветом ткани ищо)) и ищо))

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account