Saturday 24 March 2012

Hohla Design "Egg Bunny"

Перший пасхальний сюжет в цьому році-принаймні в завершеному вигляді. Пасхальний зайчик яїко від Олі. Получилась в мене справжня писанка, навіть яйце фаберже-згадно з розмірів. В основі пластмасове яйце-іграшки дістались діткам а мамі-яїчко))) для оформлення підійшло ідеально. Тканини різні -шоколадна і сливова 28 каунту, бісер білий і срібний, з додатном зелененького і меланжеві жовтяві ниточки плюс салатові.Ще раз велике Дякую Олі-ти супер
 


Хорошого всім настрою

13 comments:

  1. красивые шоколадные яички :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Наташа ,но оно одно)))разное с двух сторон

      Delete
  2. Христина! Супер! Отличное оформление!

    ReplyDelete
  3. ух-ты, как здорово и оригинально!

    ReplyDelete
  4. Ага!Так це подвійний сюрприз! Христинко, доки в коментах не прочитала мала впевненість, що два яєчка, а не одне. Цікаве оформлення й дуже сподобалося твоє виконання вишивки - охайно, красиво. А я як ти будеш його використовувати? В якості підвіски, так?

    ReplyDelete
    Replies
    1. використання просте, в якості декору кофейного столика, в кошичку буде лежати разом з іншими писанками, які я надіюсь осилю до Паски, правда часу маловато, і ше плюс збираюсь в дорогу, клопот трошки забагато. Але думаю подужаю)))

      Delete
  5. Які симпатичні писанки!!!Чудовий Пасхальний декор!

    ReplyDelete
  6. Очень красиво получилось, я тоже мечтала сразу второе вышить, да не сложилось, сынуля заболел, потом гости были - не успела...

    ReplyDelete
  7. здоровские яички))

    ReplyDelete
  8. Очень красивые получились яички, особенно шоколадное понравилось.

    ReplyDelete
  9. Les deux oeufs sont magnifiques! on croirait des oeufs en chocolat!Très jolie version (j'ao brodé aussi cette grille de Holha)

    ReplyDelete
  10. Христинко, дуже сподобалось твое оформлення! Цукрова глазур та шоколад, ось що вони нагадують! Свято та радість! Чудово!

    ReplyDelete
  11. Цікавий варіант!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account