Monday 12 March 2012

Місто за вікном

Логічно подумати, все іде від маленького до великого.У моєму романі з вишивкою, якій триває уже кілька років все було навпаки. Почався роман саме з великих картин, яких у мене кілька десятків. Я все таки колись любила і далі люблю  вишивати обємні сюжети, зачаровують мене пейзажі, як і процес вимальовування маленьким хрестиком чогось великого. Будучи маленькою неподобались мені незрозумілилі старі бляклі картини, яких в моєму будинку було декілька. Так і народилась ідея-вишити саме те що подобалось, в тих кольорах які б радували і надихали.
Ось сьогодні мій улюблений пейзаж- вид з вікна на старе місто. Ось в такому місті я і жила. Можна навіть сплутати його зі Львовом. Єдині два елементи видають що це не Львів-гори покриті снігом на задньому плані і дзвін на ратуші(хоча я саме так сприймаю цю картину що це моє рідне місто). Можливо це Польща.
Подобається мені романтика старого міста, маленькі затишні вулички, крамнички на кожному кроці, кожна зі своєю історією, кафе коло ратуші під відкритим небом, парки з лебедями і памятниками,а скільки ручної роботи на вернісажі у Львові. Хто колись буде у моєму Львові-обовязково завітайте на вернісаж. Можна навіть пошукати такий ось вид, сидячи на балкончику з філіжанкою кави, годувати пташок крихтами з булочки, милуватись на ратушу і маленькі вулички які переплетені як павутинка. І вдихати запах різноманітних квіткових вазонів які точно прикрашають майже кожен з балконів у місті.Все таки Львів магічне місто для мене, старовинне.
 



16 comments:

  1. Красивая работа))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо большое Алена!!! мне тоже очень нравитса)))

      Delete
  2. Очень красивая и нежная картина!

    ReplyDelete
  3. Такое ощущение складывается, как будто действительно смотришь из окна! так объемно! красота!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Христниночка картина действительно получилась очень теплая и уютная, так и представляешь себе что сидишь на балкончике попиваешь кофе и смотришь на башню, горы, ммм так и хочется туда.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Людочка!!! дуже приємно читати твої слова, і дуже дякую за привітання!!

      Delete
    2. Ну а мне приятно похвалить, так как все твои работы очень аккуратны и красивы.

      Delete
  6. Чудова картина, цікава розповідь, А Львів і справді чарівне місто, була там одного разу, ще в дитинстві, але сподіваюсь , що знову там побуваю.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую за теплі слова. Львів дійсно неймовірне місто, оюовязково побувайте там ще хочаб раз. Особливо гарно весною і літом , коли все цвіте і пахне))

      Delete
  7. Прекрасная работа! Сколько в ней нежности и уюта! И воробышки такие милые)))

    ReplyDelete
  8. Красивейшая картина! Я только издалека любуюсь, не уверена, что сама решусь на нечто грандиозное :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. а почему нет!!!! я вот очень именно картини люблю, ну не развлекаловка ето на дня 4-5(хотя и мелкие формы люблю безумно), гдето 20-25 уйдьот на роботу, но потом нестыдно в рамку и на стену)))

      Delete
  9. красиво очень!!!

    ReplyDelete
  10. Какая же красотища!!!!Кристина-вы умничка просто)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account