Thursday 19 January 2012

Rico table topper- House in the field

Ще одна моя скатертина, яку довго хотіла вишити, саме через цікаву ідею будинків на скатертині, частинки картинки на столі. 


Вишивалось легко, хоча були свої нюанси. Сама скатертина яку замовляла через нет виглядала шикарно, поки не почалась сама вишивка хрестиками, в три нитки.



Єдине що мене вразило і було незвично-розміри хрестиків, вони такі величезні саме на цій скатертині з вбудованою аїдою. Ну просто гіганські, після 32 чи 28 кауну льону, це просто спочатку була одна думка що з того вийде людське. Напевне спорчу і розчаруюсь, і розчарування було, десь до половини  скатертини, а потім пішло задовлення і нестримне бажання чим пошвидше побачити готовий результат. Ще одне-мені нехватило ниток хоча пішло по два три мотки кожного відтінку.От і получилось, дві протилежні частини скатертини одними кольорами, дві наступні трошки де-не-де іншими відтінками.Але результат мені сподобався

11 comments:

  1. Доброго дня! Христина, рада вытати;) Я Оленка. Я з Києва. Блукаючи просторами блогів випадково потрапила до тебе і мені тут так сподобалося! Я поки, що лише розпачала знайомство з твоїм блогодомом, але меня вже до смаку:) Гарна скатертина! Домашня, затишна, яскрава і дає можливість уяві намалювати свою картину, розглядаючи будиночки і смакуючи філіжанку кави. Гарна робота!

    ReplyDelete
  2. Добрий вечір!Випадково натрапила на Ваш блог...Сама тут тільки починаю освоюватись...
    Чесно кажучи, ніколи ще не бачила такої оригінальної скатертини:)А тканина така і була?Чи як то з вбудованою аїдою?
    А можна поцікавитись, де Ви такі цікаві будиночки знайшли?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Привіт, рада вас тут бачити. Скатертину купляла по інтернету, оригінальна від Рікко, вона такою і була, з малюнкоюм по бокам і вбудованої аїдою(правда хрестини величеньки як на мій смак получаються). Будиночки знайшла в архіві скатертин від Рікко, якшо маєте доступ до Контакту, там є багато груп по вишивці. Якщо не найдеться, напишіть мені ваш адрес я відішлю.

      Delete
    2. Ніколи такого ще не бачила)
      Я в тих групах В контакті багато всякого цікавого познаходила, навіть малюнок собі на плаття зібрала зі шматочків з різних картинок)Але будиночки ніколи на очі не попадалися...Якщо не важко, вишліть, будь-ласка, на iryna.mandryka@gmail.com
      Дякую!)

      Delete
  3. Мені це дуже сподобалося. Коліжанка нещодавно плаття вишивала також гіганскькими хрестиками, але вийшло дУУУже класно!

    ReplyDelete
  4. Здорово! Очень красиво!
    Домики напоминают мне мультфильм про украинский хутор. Ну очень колоритная скатерка получилась!
    Вы большая молодец!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большое, честно говоря про украинский хутор не думала, но можыть быть, мне почему то больше Греция или Италия -но сельськая местность, где оливки ростут, домики уж слишком похожые на местные, и что то там про Тосканию было в дизайне)

      Delete
  5. Дуже гарна робота! В Рікко є багато яскравих дизайнів. Уявляю, скільки треба було терпіння! Мене вистачило б тільки на одну сторону.

    ReplyDelete
    Replies
    1. чесно признаюсь, терпіння і цікавості хватило на дві сторони а далі пішло слово-мушу, цікаво як все разом виглядати буде, дякуююю дуже

      Delete
  6. Скатерть очень красивая: летняя, солнечная, позитивная! Мне тоже больше Грецию или Испанию напоминает:)))
    У меня лежит похожая скатерть: размер крестиков меня просто пугает. Уже несколько раз доставала её и убирала... Может всеже смогу как-нибудь вышить... У вас все смотрится замечательно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Понимаю,после 28-32 каунта-сложно переходить на такие розмери-но если очень захотеть-скатерть всегда смотретса на ура-особенно если за ней собираетса тьоплая компания!!!

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account