Sunday 19 May 2013

Лаванда Етап 2

НЕ знаю як у вас з погодою, у нас вона така мінлива-кілька днів дощить і холодрига, і раз в тиждень у вечері тепло. Тому маю сумніви що ж там виросте у мене на грядці, от і вишиваю лаванду на тканинці. Горщири мої ростуть. НАразі самі горщики більші за кущики але два кущики готові. Думаю у кінці я збільшу розміри самих кущів аби все гармонійно було. Наразі початок такий який є. 


Всі кольора по ключику як і шовчики окрім пагінців. Робили шовчик вперед голку а потім обплітала-так як оригінальний  в мене не дуже виходить, обплітання виходить кращим..Щось все таки мучить мене думка що бідненький такий кущик, треба буде в кінці всіх етап ще з роккокошити його, так би мовити з проекцією на свої живі кущики. 

О і другий кущик теж змінився, помилково бленд ниточок для роккоко зробила з іншого відтінка, тому правильний колір добавила як додаткові роккоко

мій реальний кущик
 А це мої догадки відносно того що там у нас з видами лаванди на грядці.

 А це всі види які я вмостила в мій реальний горщик, надіюсь ворони мої їх не вкрадуть і хоча б один з них зацвіте.Хоч цвіту ще немає, місяців два як чекати, але запах кущики уже мають.

Ще додам кілька фото для власного садового календаря -що і коли росте у мене, наразі цвіте , город залишився від попередніх власників.



 О а цей вазон купований, пробувала виростити таке з насіння- ох я садовок до одного місця)




Памятаю що такі листочки кущики(назви не знаю) росли у нас на Україні лише у домашніх умовах , а тут в Канаді таку красу садять у клумбах і щороку вона виростає. Може хто попробуйте посадити. Морози витримує коріння. І гарна клумбочка щороку.)


21 comments:

  1. Какой красивый процесс! Очень интересные шовчики! Прелестные весенние цветы!

    ReplyDelete
  2. Кристина, у тебя кустики в таких благородных дорогих горшках растут:) Нравится мне такая роскошь:) Очень интересные шовчики. Посмотрим-полюбуемся следующим этапом!

    ReplyDelete
    Replies
    1. мені для лаванди нічого не жалко, прикупила найдорощі)

      Delete
  3. Осенью мне подарили саше с сушоной лавандой, я поняла что я НЕ люблю запах лаванды, оказывается я люблю лаванду только в вышивке :), у вас прекрасная вышивка лаванды, и весение цветы чудо, приглашаю посмотреть мой сад http://dukinna-71.blogspot.com/2013/04/blog-post_26.html, что было, http://dukinna-71.blogspot.com/2013/05/blog-post.html, http://dukinna-71.blogspot.com/2013/05/blog-post_19.html, и что есть сейчас, и еще много другое будет.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. попродила у вас гарно, ох цвітіння дерев мене прям манить, у нас тут майже немає вишень чи черешень, немає такого пянкого запаху(

      Delete
  4. Красиво получается! и спасибо, что показала образцы из жизни:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вика дякую, я ще цього року планую виїзд на лавандове поле ото я точно покажу)

      Delete
  5. как интересно и оригинально расположены горшочки)

    ReplyDelete
  6. Кристиночка, какая у тебя красота в огороде!!! настоящий праздник! лаванда обязательно должна зацвести, очень желаю, чтобы порадовала вас своими ароматами :) И вышивка чудесная, очень понравилось разные шовчики порассматривать :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую дорога, надіємся і ганяємо ворон, вони її в мене висмикують прямо з корінням(голодні чи що

      Delete
  7. Вышивка очень красивой получится...! У меня лаванда уже выпустила бутончики, очень жду когда зацветет, это уже третий год, Красота! А на последнем фото это у вас Хоста, у меня есть 2 вида-растет на улице, один цветет белыми второй фиолетовыми цветами очень ароматными!

    ReplyDelete
  8. дякую за розяснення, я такий садовод що можна сміятись годинами, але саджу що подобається, а в друг зацвіте і прийметься)

    ReplyDelete
  9. Кристин, как замечательно получается! как здорово подмечены стежочками особенности цветов, ждем продолжения)!
    А сад у тебя сплошная цветотерапия!!!!

    ReplyDelete
  10. Красиво!!! ВСЁ! Сейчас такое время года... есть чем полюбоваться!

    ReplyDelete
  11. Твоя лаванда просто завораживает, роскошная работа, Кристина!
    И фотографии очень красивые, у нас уже вся эта красота отцвела - ирисы и лилии бушуют вовсю:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. у нас весна позняя, даже и незнаю почему так, когда во Львове уже всьо отцвело у нас только только проскальзывает через почву)Зато есть время расматривать.

      Delete
  12. Кристина, очень нравится твой вариант!

    ReplyDelete
  13. Кристина,до чего же красиво получается))
    Прекрасные фото с цветами.

    ReplyDelete
  14. Яка краса!!! Так і закортіло до тебе в садок на філіжанку кави :))))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account