Thursday 7 February 2013

A day for a jam

А вчора у мене було день народження, і якось я довго думала признаватись тут чи ні, і як бачити, от така я скромна дівуля признаюсь і тут. От мені вже 29, старію старію, а може молодію..... А сьогодні я до вас зі старенькою декретною роботою, з тих часів коли вишивалось все підряд з дитячої тематики.От ця мишка вже пережила два переїзди, рамка вже трошки понищилась, але думаю їй це на користь, може з часом перетвориться на стареньку милу серцю картинку,хоча вона вже такою і є. Мишка, чергова, старенька, вишита на залишках Аїди14, автор схеми невідомий. От був колись такий зі мною період-всі залишки тканинки для вишивання треба було задіяти, неважливо на що, і особливо все чомусь в рамку запихувати, під скло. Видно що тоді швейної машинки я не мала, і якось в інтеренет не заглядувала за способами оформлення вишивки.Але в цій мишці вся я, дитяча я і доросла я. Ох як я  дитинстві любила чорничне повидло, намазане на хліб з маслом, смакувало краще ніж шоколадка. Зараз уже більше полюбляю пончики і тортики, шоколадки, все солодке люблю, правда в міру.Хоча  дня без солодкого не проживу, все бракує чогось посмакуваки, хоча ю солодку каву))




Не знала я чи виставляти в блозі цю картиночку чи ні,(нічого в ній такого особливого немає), мацьопство з декретного часу, але все таки розглядаю блог не тільки як спосіб похвастатись чимось а і спосіб посорбувати , записати і заархівувати все зроблене руками, тому її дописую до компанії. Помічаю як з часом міняються мої вподобання, від дитячого милого оку до чогось більш практичного, від вишивки до шиття і їхнього поєднання. Все таки блог гарний спосіб побачити себе зі сторони.

16 comments:

  1. Кристиночка, милая, с Днем Рождения!!! Счастья тебе и твоим близким, много-много любви!!!! Мало того, что ты тоже Крыска, так еще и водолей! Урра!!!
    И ты там это, не унывай, старушка :) мне через неделю тоже 29, будем стареть вместе! :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оленко, а я давно відчувала що ти водолій))) щось там в середині мені підказувало, що не даром ми веселку в назві блога використовуєм, щось таки у нас з тобою спільне є)))

      Delete
    2. Ага!!! А еще, говорят, что число рождения тоже определяет характер человека, так вот, у тебя 6 февраля, а у меня 15, тоже 6 (1+5) :)
      Приятно!!! Я так радуюсь водолейчикам! Люблю!!!

      Delete
  2. С Днем рождения, Кристина! Удачи во всех делах, вдохновения и счастья!

    ReplyDelete
  3. Кристина, С Днём Рождения! И молодеешь ты, однозначно молодеешь, это я тебе как старшая молодая подруга говорю:) Кристина, однозначно мышка хороша и правильно сделала, что показала её тут. Не столько для нас, сколько для истории:) Да, вкусы и настроения меняются, а вот истинная любовь никуда не уходит - любовь к сладкому таковой может стать:)) Ещё раз, Кристина, с Дёнм Рождения!

    ReplyDelete
  4. Кристина,с днем рождения! Возраст то какой чудесный! Счастья, радости, любви и вдохновения!!!!Мышка лапушка :-))
    А я тоже все в рамочки, в рамочки (но без стекла), т.к. шить совсем не умею :-))

    ReplyDelete
  5. Присоединяюсь к поздравлениям!!! Желаю много радости, счастья, здоровья и вдохновения!!!
    Мышка прелестна! :)

    ReplyDelete
  6. С Днем Варенья, Кристина! :-)
    Симпатичный мышонок :-)

    ReplyDelete
  7. С Днем Рождения!! Всего самого наилучшего!!
    А мышонок прелестный! :)

    ReplyDelete
  8. Кристина, с днем рождения!!!

    Мышонок такой милый!

    ReplyDelete
  9. дівчатка мої дорогі,дякую всім за поздоровлення, напросилась все таки))) дуже тішусь що ви в мене є))))

    ReplyDelete
  10. Кристина, с днем рождения! Счастья, здоровья, любви, удачи!
    Прелестный мышонок!

    ReplyDelete
  11. І ще я напишу. Пам*ятаю я такі мишки, як заходили до тебе вгості. (Це шкільна подруга зі Львова пише, для тих хто не в курсі)Згадались зразу твої перші роботи, такі ще дитячі, завжди якісь кумедні звірятка або поварятка на кухні. Ех, так бракує тебе. Та що це я рознилась тут. В тебе ж деньчик був, то я ще і тут привітаю (думаю тут ти мене не чекала зустріти :))))Дуже скучаю за тобою, бракує наших посиденьок. Люблю і цілую.

    ReplyDelete
  12. С Днем рождения, Кристина!Удачи во всех начинаниях и большого счастья!!! Мышь замечательная!
    И я у вас тоже остаюсь ;)

    ReplyDelete
  13. Кристина, такая забавная сладкоежка!

    ReplyDelete
  14. Христя, з запізненням вітаю тебе!!! Нехай твоє життя буде солодке і прекрасне! Успіхів у всьому! Натхнення, радості і море позитиву!!!
    п.с. вкотре переконуюсь, що водолії - таки творчі люди (і я в тому числі ;))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account