Wednesday 28 November 2012

Сhristmas Wreath

А час минає а час минає, свято наближається. Різдвяна лихоманка уже на порозі, принаймні в моїх краях. Скуповують їграшки , прикраси, різдвяну посуду, печиво, одним словом все для створення атмосфери свята, і ти хоч не хоч а починаєш вірити в дива. У мене їх аж два, і підказує мені душа і серце це ще не кінець, принаймні я вірю в це. Перше найбільше диво в моєму житті це переїзд у власний будинок. Мрії збуваються тільки потрібно таємно в них вірити. Хоча я ще не вірю що я переїхала в щось своє, ще ні. Заслуга ця повністю чоловікова, з мого боку фінансового мало толку.Але я вірю що може ця ситуація зміниться-принаймні таке бажання я буду загадувати на Різдво. Фото і хвалькування будуть згодом, може ближчедо  весни коли запанує спокій тишина і меблі навколо. Все по чуть чуть.
Друга новина менш грандіозна але приємна, я перемогла в конкурсі з моїм осіннім сердечком, рада безмежно, і явно не за призи а за увагу до моєї роботи.
Але сьогодні пост трошки про інше. Знову про підготовку до свята. Я готуюсь в двох напрямках-випробовую рецепти печива, пряників, тортиків, кексиків, мафінів і тому подібного, аби найти найкращий варіант святкового рецепту. І звичайно другий напрямок, святковий декор-куди ж без нього, звичайно глянцевого варіанту(такого як в журналах) в мене зараз не вийде попробувати, грошей на те все діло не хватить) але віночок на стіночку у мене вийшов, маленький , пробний , може будуть ще)




 Корзина наповнилась іграшками двох років, щось стареньке, щось новеньке










12 comments:

  1. Очень красиво! Подготовка к празднику идет полным ходом :-)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Светланко,потихеньку, потихеньку швидко не дуже виходить-хіба в магазин тай усе накупити-і буде тоді мені щастя, ні кулінарії ні шиття ні вишивки)Але щось так уже давно не виходить, ті часи минули.

      Delete
  2. Красота какая, Кристина!!! А у нас снова осень... Потеплело, туман...

    ReplyDelete
    Replies
    1. и ето хорошо, снег хорош только когда Рождество или новый год, а так-пусть будет тепло))

      Delete
  3. Кристиночка, прими мои поздравления!!!! Свой дом - это очень важно в жизни! Это как родить малыша, или выйти замуж! Это такое событие! Пусть все будет так, как вы задумали!
    Веночек прекрасный! И правильно - можно и поэкономить, и сделать что-то самой, а не покупать.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Олінько))) я ще сама невірю в таке чудо, клопот правда на початках багато, от дах утеплюєм з чоловіком, ще й пічку ставити, ох треба ж тепла у домі)))А в мене як завжди вишивальних задумок багато-хоть по ночам сиди, сміюсь))))

      Delete
  4. Кристина, ты такая пчелка, всы в трудах и заботах!! Подготовка отличная, можно сказать, что к Рождеству почти готова!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, я правда ще хочу кілька штучок вишити,так трошки підготовилась)

      Delete
  5. Такая красивая подготовка к Рождеству!

    ReplyDelete
  6. Ах, какая фантастическая красота!!!! Как все-таки невероятно смотрятся игрушки, сделанные своими руками, как настоящие драгоценности! Очень здорово!

    ReplyDelete
  7. Какая обалденная корзинка!!! Сетую только на то, что не удаётся рассмотреть всё, что лежит в ней на дне! И веночек суперский! Ну, как тут не заразиться подготовкой к празднику)))

    ReplyDelete
  8. дякую всім за теплі слова, гріють мою душу ваші коментарі)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account