Friday 16 November 2012

Pottery part2

Наше горчарство добігло кінця, і хочу похвалитись нашими успіхами. Малим вже останні класи не були цікаві, лише розмальовування готових виробів було до смаку. Зате я все не хотіла впустити свій шанс згадати дитинство і як колись поліпити з пластиліну( насправді глина) Якщо в мене буде така можливість попробую побавитись ще, але вже на курсах для дорослих. Наразі кілька дитячих зліпок розмальованих малявочками і ваза на згадку про гончарство. Ваза мені дуже подобається, останнього разу використовувались уже спец фарби для гончарства і друге випалювання після покриття лаком, яке робе всі вироби блискучими і гладенькими на дотик.
Якби ви бачили як горіли очі дітей на перших заняттях, і як збайдужіли вони у кінці, а мами загорілись, кожна щось ліпила розмальовувала, все таки ми до кінця свого життя залишаємось дітьми, все шось нам цікаво, чогось ми вчимось, тільки часу на забаву не хватає)))








1 comment:

  1. Кристя, как же здорово! Молодцы! В каждой вещи столько души и индивидуальности! А время... да, его не хватает. И чем дальше, тем больше!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account