Monday 5 November 2012

Hohla Mystery Mushrooms

АГА, Ви здогадались хто проводив відшив Mystery Mushrooms,напевно що здогадались, звичайно Hohla.  ЧАрівний осінній дизайн, чудні шовчики створюють гарну передачу осіннього настрою, краси природи і багатство осені. Я не зібралась і не показувала частинки відшиву а вже пирішила показати весь процес в готовій рамці.Дякую Олі за чудовий проект і чудову компанію.
Я далі практикую саморобні рамочки, цього разу в мене грибочок. Випиляна рамка у формі грибочка, пофарбована лаком з відтінком дерева, шапочка наповнена синтепухом, вкрита штучними листочками і фетром. А ніжка грибочка це саме Олін дизайн. НЕ зовсім всім задоволена, як завжди з вишивкою все люкс, і рамка вроді вдалась, лише шапочка мені не дає спокою, можливо її треба було зробити більшою чи іншого відтінку. Але то таке, наразі мій останній осінній проект добіг кінця. Я вже вся в різдвяних рукоділках.








Грибна поляна в мене вдалась, правда бісер не зовсім якісний але, і такий який є треба використати, тому шляпки такі не однакові як у природі. 28 каунту льон кольору хакі, бісер 4 відтінків, меланжеві ниточки, номерків я незнаю, дітки постарались аби я їх ніколи ненайшла))Цього року у мене вийшла справжня осіння стіночка, і гарбузик і грибочок і серце, всі красоти осені.



7 comments:

  1. Ой, как оригинально!!!! Просто класс!

    ReplyDelete
  2. Вот это гриб, я в потрясении, Кристина, очень здорово получилось!

    ReplyDelete
  3. спасибо девочки, очень рада вас видеть)))и читать)))),

    ReplyDelete
  4. Христина! Удивила !!! Оригинально оформила! Браво!!! Чудесное настроение от твоих фотографий! Рада твоей компании!!!

    ReplyDelete
  5. Супер! Поразительное оформление! Чудо!

    ReplyDelete
  6. Ух! Какой урожай))) И оформление интересное - никогда не встречала такой комбинации материалов! Обожаю твои эксперименты!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account