Sunday 11 November 2012

Hearts and Stars for Christmas

У багатьох рукодільниць так як і у мене завжди викликає захоплення якась красива річ(звичайно  рукодільна) яку ми розглядаємо з усіх боків, і якщо дуже вже западе у серце якась ідея, стараємось її втілити в життя. Правда не завжди це проходить швидко, сподобалось щось і давай собі робити. Частенько я відкладаю все в довгу шухляду, в моєму випадку це не зовсім реально шухляда а букмарки на сторінки блогів, рукодільні чудеса яких мене вражають настільки що і собі хочеться попробувати. Сьогодні пост саме про такі рукодільні іграшки на ялинку, які я і собі нарукодільничала.
Перші сердечка від блогу Наталі Heartmade .Наталіними сердечками я захоплююсь давно, як напевне і всіма її роботами, настільки вони мене зачаровують своєю гармонією, багатством і тематикою, що я і собі кілька начарувала. ОТ завжди треба пробувати щось нове для себе, у моєму випадку пошиття сердечок. Думаю Наталя не образиться з використанням її ідеї сердечок, так припали до душі, і довго відкладала а тут попались схемки гарних сніжинок і враз пошились сердечка. Святковий настрій зразу появився, хоча до свят ще далеко.






Наступні зірочки, теж не моєї фантазії справа а Тетяни з блогу Вечерние Посиделки. Тетяна майстер на всі руки, і вишивка і шиття, все чудово в неї виходить та ще й вас навчить. От і я далі вчуся. Єдине що мені бракує так це терпіння у шитті. ЧАсу ніколи не хватає, а як є дві години-то хочу втиснути усе, тому спішу і через це всі мої огрішності. Але така вже я, хочу все попробувати, все встигнути. Думаю колись навчусь і швидко і без втрати якості)
Наразі зірочки, лише дві. Тканинки- ті ж новорічні мотиви що і у різдвяній кульці


Цього року буде у мене  напевне окрема рукодільна ялиночка, красот уже назбиралось, треба ставити уже дві ялиночки .
Гарного вам рукодільного настрою, і дякую рукодільницям за ваші чудеса, якими ділитесь з нами у ваших блогах.


13 comments:

  1. Гарний врожай перших іграшок! Христино,мені довподоби твій вибір тканин. Красиве поєднання білого й червоного викликає бажання наразі вже сьогодні поставити й нарядити ялинку, а може і дві:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую,поєднання саме цих тканин викликає в мене гарний святковий настрій, хочеть ще і ще щось пошити, вишити в очікуванні свят

      Delete
  2. Какие нарядные! Просто волшебные украшения!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Олінька, стараюсь)

      Delete
  3. Христино, дуже гарно в тебе вийшло, дуже! Свято наближається! :)

    ReplyDelete
  4. Красивые сердечки))

    ReplyDelete
  5. Христя, скільки в тебе краси!!! Уявляю яка гарна і стильна ялиночка в тебе буде (покажеш готову?)! Сердечка дуже симпатичні і гармонійні, я люблю коли у вишивці ще й зустрічаються маленькі сердечні мотиви :)- ну маньячка я сердечкова , що зробиш... Зірочки теж сподобались, треба й мені наважуватись на експерименти. Дякую, що поділилась своїм святковим настроєм і за стільки приємних слів!

    ReplyDelete
    Replies
    1. всі слова чістісінька правда, я нічо не перебільшувала,)) І ти не маньячка, це любов до сердець, а яка чудова, красива,з натхненням.Дякую що ти в мене в гостях

      Delete
  6. Очень нарядно! :) Красивые, уютные игрушки!

    ReplyDelete
  7. Таня, спсибки что зашла в гости, очень рада тебя видеть

    ReplyDelete
  8. Чудесные наряды для елочки:)

    ReplyDelete
  9. Ёлочке они обязательно понравятся!!! Нравятся и мне)))

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account