Thursday 22 November 2012

Christmas Candy cain

У багатьох американських фільмах з дитинства та й зараз я помічаю невід'ємні атрибути Різдва, одним з яких є цукерки і печиво, яскраве, кольорове, яке створює настрій свята. Одними з таких цукерок являються Candy cain. Для мене колишній інтерес до закордонних традицій тепер є реальністю. А в рукодільному плані і подавна, все що мерехтить на ялинці мене як сороку приваблює, а особливо щось незвичне і ручної роботи.
От прийшла до мене ідея створити такі ж цукерочки як на ялинці тільки з тканини. І малим радість і мені. Отже ще одні прикраси на ялинку. Сезон новорічних прикрас уже у всіх рукодільниць розпочатий як і мене. Скільки їх буде навіть незнаю. Але настрою вони додають хоча до свят ще далеко. Тканина-фліс, вирізаний і зішитий вручну(хоча у кого машинка полюбляє фліс-можна і на машинці). Обшиті цукерочки всім що попалось під руку. Хотіла обробити їх всі шовчиками, але шовчики у флісі просто губляться і втрачається інтерес, тому бісер, штучні морські зірочки, одним словом що хочете те можна пришити і приклеяти, і буде гарна ялинкова прикраса, і не дорога)






6 comments:

  1. Христино, красиво! Маю сказати, що в Києві важко знайти подібні льодяники-тросточки, але тепер я знаю вихід - пошити льодяники:) І для фігури немає проблем, і карієс не загрожує, і є шанс задіяти до процесу прикрашання дітей. Гарна ідея, Христино!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Бубику.У нас зараз тих льодяників гора, і у всіх вже новорічні прикраси продаються, лише пошитих льодяників я не бачила лише санта клауси і сніговики. Бачу у всіх лихоманка різдвяна)))Як там твій сюрприз?

      Delete
  2. Как настоящие! Лизнуть хочется! ))))

    ReplyDelete
  3. Клас!!! Дуже симпатичні і нарядні цукерки в тебе вийшли!!! Вони стануть чудовою новорічною окрасою!

    ReplyDelete
  4. Сладенькие))) Эх! когда же я приступлю к подготовке...

    ReplyDelete
  5. Такие вкусные конфетки!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account