Friday 2 November 2012

Christmas Ball

Останній місяць осені уже почався, осінні рукодільні проекти добігають кінця,принаймні я так думаю, пора братись за Різдвяні))). Тільки не сміятись з мене але я далі пробую себе в шитті, і знов з допомогою мастер класів Тані від Вечерние Посиделки Бачу я не перша і не остання прям запала на шиття рукодільних штучок від Тетяни.
Попробувала вшити новорічну іграшку, і ви всі здогадуєтесь яку, звичайно вінтажну кульку з кружочків тканини. Немогла не  попробувати, такий гарний мастер клас, такі деталі, і головне що вийшло, і результат дуже сподобався, я як дитина дивлячись на ялинку вдивлялась як зішивала кружечки  до купи, а що ж буде у кінці.
Використовувала тканину з новорічними сюжетами, гарно запакованими подаруночками, оленями, сніжинками і зірочками куплену у місцевому магазині. Такі малюночки на тканині не залишають байдужим серце мріяти про чудеса на Різдво. Я ще й на конкурс подалась (принаймні сьогодні записалась),який проводить саме ця мережа магазинів Fabricville, може мені повезе і я виграю їхній заманливий приз-який мені дуже пригодиться, прям дуже предуже.
Ой розбалікалась я, вибачайте, гарного перегляду







7 comments:

  1. Очень-очень красиво! Даже не сомневайся! :)

    ReplyDelete
  2. Це не смішно, а дуже похвально - ти Молодець, що експериментуєш і пробуєш все нове! Результат чудовий! Така нарядна вийшла твоя кулька :)

    ReplyDelete
  3. О-ля-ля! Какой радостный шарик! :))) Очень понравился подбор тканей. Верх с принтами и красная подкладка - очень празднично! И так рада, что МК пригодился. Спасибо! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Таню дякую дякую, дуже пригодився, я прям скоро оселюсь в твоєму блозі,все попробувати хочеться. Єдино що несклалось так це пелюстки, вони в мене не дуже відкриватись хочуть, але і так непогано, я довольна!!

      Delete
  4. Дуже красиво вийшло, так нарядно!!!

    ReplyDelete
  5. Он шикарный! Из всех пошитых по Таниному МК Ваш понравился больше всех! Возьму на заметку идею с красной подкладкой, если все-таки решусь его сшить))

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибки, очень приятно ето слишать, решайтесь, непожелеете, очень шар хорош, и легкий в понимании пошива)

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account