Wednesday 17 October 2012

Rag quilt

Недавно пошилась у мене подушка подушечка під назвою "rag quilt", затрудняюсь перевести на українську мову. Багатьом з вас зрозуміло напевне з назви джерело мого натхнення. Незвичайний блог Тані Вечерние Посиделки. От тільки появляється в неї нова публікація і руки сверблять собі взятись і шось таке вшити, зачарувати як вміє тільки вона. Напевне якісь магнетизм в неї і в її роботах. Тах хочеться шось від них навчитись і собі. От  попробувала розтріпанну таку подушечку вшити. Фланелева тканина, по мастер класу від Тані, правда серединку я замінила флісом, так як у мене був тільки він в наявності. 25 квадратиків зшиті в одне ціле. Випрала так як радила Таня теж у машинці-і була правда, цільна порада. Правда торочки і далі лишаються, напевне скубатиму їх і далі потрошку. Така затишна вона в мене получилась. Всередині пухова подушечка мого дитинста, розпорола стару наволочку а вшила ось таку.




Не такий простий квілт як здається на перший погляд, думаєш а що тут такого, нарізала кусочків і зшила до спілки, всередину дала синтепух і обшила тканиною, а ніііі. Тут необхідна така майстерність, точність, соколине око, вміння шити по міліметрах-ох далеко мені ще до неї. А ще я думаю треба мати інструменти, роликові ножиці, стіл для вкілту з мітками, і кілька зайвих годин на добу. Може колись навчусь)))

10 comments:

  1. Такая аппетитная! Хочется её жомкать! :)

    ReplyDelete
  2. Навчишся, навчишся, Христино, якщо бажання є, то і години з'являться, і інструменти, і матеріали - все знайдеться:) Христино, затишний у тебе вийшов crazy-квілт!

    ReplyDelete
  3. Дуже красиво, згідна, що важко))) Сама не можу наважитись!!! МОЛОДЕЦЬ!

    ReplyDelete
  4. Как я люблю такие фактурные подушки))) Кристина, я снова и снова восторгаюсь твоим умением творить в таких отличных друг от друга видах рукоделия!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большое, мне правда кажетса и я точно ето знаю, что вышывку я знаю очень хорошо, и у меня с ней ни каких проблем не возникало-кроме цен на рамочки))), а вот тканюшки меня сейчас не отпускают, так хочу всьо купить когда в магазине нахожусь, мне кажетса что мне по кусочку каждой надо. А потом буду по ночам шить))-но ето не так легко, вот подушки вроде получаютса а вот одеяло-нет(( нарезала а сшить ровно неполучаетса( но буду старатса))))

      Delete
  5. Очень уютно, мне жутко нравится!

    ReplyDelete
  6. Христина, дуже гарна подушка!!! У мене теж завжди ідеально рівно не виходить.

    ReplyDelete
  7. Гарненька подушка, Христя! Я от здалеку ще спостерігаю за квілтовим рукоділлям, теж думаю, що для того треба мати неабияку майстерність і володіти швейною грамотою... А ти - молодець! Зважилась і втілила в життя та ще й отримала чудовий результат!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дЯКУЮ Наталю. Швейна грамота у мене слабенька, тобто ніхто мене не вчив-напевне ще як в школі нитку засиляла тай усе, але купила швейну машинку рік тому,набралась мужності і натхнення від побаченого в блогах, і почата потихеньку шити. Мене квілтінг захоплює, правда признаю далеко не все подобається, деякий підбір тканин мене просто вражають на повал(в негативному значені) а деякі просто манять до себе своєю вишуканістю.Тож буду пробувати і вчитись, потихеньку))

      Delete
  8. Хорошенькая получилась подушка, уютная:) Ткани здорово сочетаются, ты умница!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account