Sunday 7 October 2012

Fall Heart-Part 3 Final

У нас уже справжня осінь. Дама вона норовиста, але схоже настрій у неї пречудовий, принаймні у моїй частині світу. Дощиком не балує, видно не сумує і не розчарована ця дама. Вітерець уже прохолодний але сонечко заглядає до нас у вікно щодня. Помічаю за цією дамою, що вона чудова господиня, неперевершена, у неї на столі завжди свіжі яблучка і грушки, і вино завжди для гостей на поготові. Що не день то нова страва у цієї господині, і помідорчики і гарбузики і грибочки. Та й ще запаслива вона, на цілий рік готує запаси, одним слово чудо а не жінка. Романтична, казкова, господиня. Оточує себе чудовими теплими кольорами, хоча повіває вітер уже не теплий але вдягає дерева саме за останнім номером журналу мод.
 Ось така вона осінь, чудна, тепла, часом без настрою, з чашечкою запашного чаю і краплями дощу за вікном, часом романтична леді з книжкою на лавочці у парку. А яку осінь я начарувала собі я вам покажу саме зараз.






Остання частина в мене багата на бісер-незмогла в триматись від красивого бісеру, аби його не пришити, тож весь надпис виконаний саме ним. Для не любителів бісеру можна замінити хрестиками. Гарбузик виконаний у техніці мозаїк.(Pumpkin-Mosaic Stitch.)Він у мене ще не доспілий получився, ну нічого Pumpkin soup з нього все таки попробую. Поштовхом для створені схеми стали жолуді. Зараз думаючи про створення схеми,скажу що можна натворити багато чого що повяане з осінню. Стільки асоціацій і ідей появилось після закінчення цього сердечка, стільки варіанцій саме осіннього серця намалювалось в мить, що думаю буду пробувати ще.
І звичайно остання частина схемки -завершальне серце(таке у мене воно получилось як рясна поляна після додавання гудзичків) 
Трошки я його підкориктувала, звичайно ж на публіку найкраще. Надіюсь отримати від вас не один варіант цього сердечка. Буду дуже рада вашим коментарям і побажанням, чи зауваженням. Надіюсь створити альбом цих сердечок. Чекаю на ваші....


20 comments:

  1. Merci! très jolie cette troisième partie!
    Je commence dès ce soir!

    ReplyDelete
  2. Ух ты! Кристиночка, просто супер получилось!!! Очень нравится рассматривать вкусные детальки!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Рада що тобі подобається, таки солоденька схемка))

      Delete
  3. Чудесная схема, очень понравилось твоя сердечная осень, класс!

    ReplyDelete
    Replies
    1. я вже подумую що тре ще всі сезони в серці зробити, а чом би і ні, якщо будуть бажаючі звісно

      Delete
  4. у Вас вышла чудесная схема, хотя всю и не осилила, но ТЫКВА просто суперская

    ReplyDelete
    Replies
    1. я думаю, що можна якось її осилити))) немає ніяких обмежень в часі, тому коли є натхнення забитись в куточок з вишивкою.. є що вишивати, буду чекати і вашого сердечка

      Delete
    2. очень постараюсь, желуди такие... такие просто хочется такое счастье заиметь, ну хоть как декор на маячке для ножниц)))

      Delete
  5. Я полностью поддерживаю идею с сердечками по всем сезонам)))

    ReplyDelete
  6. Шикарное сердечкое получилось! Винная осень... Обязательно вышью!

    ReplyDelete
    Replies
    1. підтримую у бажанні вишити, буду чекати і надіятись, дуже хочу створити альбом цих сердечок)

      Delete
  7. ого, яка краса, аж очі розбігаються) треба швидше й собі дошивати) молодець, дуже гарний дизайн вийшов)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую за похвалу, з нетерпінням чекаю твого сердечка)))

      Delete
  8. Как очаровательно! Шикарно! Роскошно!!! Кристиночка, просто браво!!! А какой текст!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую дякую, а чоловік мій чомусь мене розкритикував, мол все нестримано. Але мені так більше подобається, можливо структуру я відшліфую з практикою))

      Delete
    2. Ну муж... он для того и нужен, чтоб критиковать )))) Мы все хвалим, а он мотивирует на совершенствование)))) Да они все такие, не расстраивайся!

      Delete
  9. Христино, вітаю тебе! По-перше, хочу відзначити красу твоєї сердешної осені й подякувати за дизайн. Стільки маленьких деталей, стільки символів осені, що насолода від милування ними забезпечена. А по-друге, Христино зайди до мене в блогі почитай, будь ласка, комменти до останнього повідомлення про весілля друзів, там на тебе чекає маленький сюрприз:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Прочитала, вгадала я тебе))) Я тебе правда трошки риженькою уявляла, судячи з хвостика, але я думаю ти чарівна у всіх відтінках))) Гарнюня ти наша

      Delete
  10. Христина, дуже подобається!!! У Вас дуже гарні роботи!!!
    Залишаюсь у Вас в ПЧ! Рада знайомству!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую і я рада новим гостям і новим знайомствам!!!

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account