Monday 15 October 2012

Autumn Harvest

Designed by Mary McLenon-Turley of M Designs
Today and not only today but often my head intoxicated with ideas. Do not even know if it possible to use intoxicated in previous sentence but it true. Inspiration comes from everywhere, from somebodies back yard decorations, glossy magazines with fancy design ideas, from beautiful  fall nature around us, from your blogs and you amazing creations. It seems to me that I would love to do everything at the same time, to sew quilt blanket and decorated pillow with buttons instead of leaves, to stitch beautiful Lighthouse from Dimensions. Who know what I will do next.
Today I show you one my idea that came into reality . Materials are very simple, already done cross stitch picture and peace of pine wood. I have chosen this design just because its true depiction of harvest time, the time when nature gives us so much back for our garden work during the season. The image of pumpkin is cut with the jigsaw and the pine wood is covered with gunstock wood finisher.

 Сьогодні як і більшості днів кипить моя голова ідеями. Цікаво, що натхнення береться звідусюди, із чужих садків і декорацій, в які я часто заглядаю, де б сфотогравувати свою роботу, з гарних глянцевих журналів з невимовно гарними дизайнами і офомленням квартир і будинків,  з природи яка балує нас осінніми кольорами,з блогів які ведете саме ви, і потік вашої уяви надихає і мене. Деколи хочеть братися за все підряд, за вишивку Маяка від Діменшинз, довго він на мене чекає, за декор подушок аплікаціями з гудзичків, за пошив покривал з кусочків тканини. Що саме я виберу наступного разу-незнаю))
Сьогодні покажу вам свою ідею яка втілилась в життя. Матеріали -вишивка, і деревяна рамка. Випиляний гарбузик найкраще підходить для цього сюжету, справжньої осені, врожайної життєдайної, природи яка віддає нам сповна працю яку ми в неї вложує напротязі весни і літа.
Випилював гарбузик чоловік. Ідея з рамкою гарбузика моя, принаймні я такої ще ніде не підгледіла. Покривала фінішером для дерева з кольором червоно дуба, хоча я не впевнена в назві.Основа сосна, саме на сосну гарно лягає лак і фінішери, гірше на дуб-все таки він все впитує в себе, і багатсво кольору і структури майже не замітне.









24 comments:

  1. Обожаю дизайны МакЛеннон!!!Этот не видела-а какой красавец!И рамка!!!БРАВО-БРАВИССИМО!

    ReplyDelete
    Replies
    1. я його вперше вишивала, і дуже сподобалось якось все гарномічно і лаконічно, я б ще щось з такого вишила, якщо є десь ссилка на інші дизайни цієї майстрині невідмовилась би)

      Delete
  2. Умничка, Кристина!!! Оригинально и стильно!

    ReplyDelete
  3. Кристина, это просто волшебно!

    ReplyDelete
  4. Вкотре захоплююсь вашою спільною з чоловіком творчістю! Рамка - шикарна і дійсно вдало доповнює вишитий мотив! Браво!

    ReplyDelete
  5. Как оригинально, тепло и красиво!!! От выпиленного завитка в раме я нахожусь в особенном восторге!:) Кристина, здорово!

    ReplyDelete
  6. Дуже гарна робота! Така цiкава!

    ReplyDelete
  7. Як красиво!!! Не перестаєш мене дивувати!!!

    ReplyDelete
  8. дякую дякую дівчата, застидали. Але радуюсь кожному з вас у мене в гостях і вашій похвалі. Мов дитина тішусь, так приємно.Чоловік правда тих моїх рукодільних планів не дуже розділяє. Але куди він від мене дінеться.)))

    ReplyDelete
  9. Очень, очень, очень красиво!!!!

    ReplyDelete
  10. Очень милая вышивка! И рамка прелесть! И тыква!!! всем тыквам тыква! :)

    ReplyDelete
  11. какая чудесная тыква! Супер!

    ReplyDelete
  12. Оранжевая осень, яркая и уютная:)

    ReplyDelete
  13. Шикарная тыковка))

    ReplyDelete
  14. ШИКАРНО!!!! Очень красивая настроенческая вещь! Молодцы, ребята!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо Оленька, ты мой постоянный читатель)) как и твои

      Delete
  15. Очаровательная работа!

    ReplyDelete
  16. Дуууууже красиво! Які ж ви з чоловіком молоці! Я навіть не знаю, що мені подобається більше - яскравість кольорів осінньої вишивки чи оригінальність рамки, але все разом - це бездоганна робота!

    ReplyDelete
  17. ааа, какая симпатичная тыковка!! я в восторге!!! браво, Кристиночка!!!

    ReplyDelete
  18. Работа - загляденье! Очень оригинальная рамка!

    ReplyDelete
  19. Рамка просто шикарная! Балдею!
    ПыСы, я не нашла баннера участника...

    ReplyDelete
  20. Потрясающе гармоничная работа! Удачи в конкурсе!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account