Saturday 20 October 2012

Apples or Pumpkins

Сподобалось мені бавитись з тканинками, особливо коли швидко і цікаво щось можна пошитись із матеріалу уже давно давним купленого. Скомбінувала і пошила я цього разу декоративні овоці чи то фрукти. В задумі були гарбузики, а на яву вийшли яблучка. Хоча з якого боку підійти))) Дуже сподобалось, швидко і цікаво, і головне мало потрібно тканини. Навіть згодяться обрізки тканини, які вже нінащо інше не годяться. Комбінація кольорів получилась цікава, принцип пошиву дуже легкий. На найбільший гарбузик чи яблучко пішло 5 пелюсток по 5,5 см шириною. Приблизно 30см в діаметрі. Два наступні точно гарбузики по формі-6 і 8 пелюсточок зшитих між собою. Листочки і китичка-фетр зшитий і обшитий нитками для вишивання.
Такий гарний у мене осінній настрій чого і вам бажаю... 














Фото перероблені 2020 року

9 comments:

  1. Очень-очень "гарбузики" понравились - прямо притянули взгляд. И слово "гарбузики" такое тёплое и вкусное. Они прекрасны! Попробую что нибудь подобное сотворить обязательно - спасибо за идею!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой дякую Триша))) обовязково попробуй, так настрій піднімають))

      Delete
  2. С новым годом! Ой! )))) С красивой осенью!
    Очень миленькие!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Олюююю))) до Нового року ще далеко, ще зарано святкувати і вітати, але дякую)))

      Delete
  3. Дуже красиво, і кольори так вдало підібрала!!! Фото відпадні!!!

    ReplyDelete
  4. Такие милые осенние тыковки! Наверное к Хэллуину?

    ReplyDelete
    Replies
    1. так саме для Hаlloween, вони мене зараз переслідують, у нас тут кожен двір у гарбузиках, всі прикрашають ними сходи і підвіконня, така краса, так я хоч стіл прикрашу)))

      Delete
  5. Симпатичные яблочки! А, вот, и хорошо, что у тебя именно они получились, а то сейчас среди тыковок уже сложно что-то другое найти!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. як так добре роздивитись,то схоже що у мене все таки одне яблучко-найбільше, а от меньшеньки думаю напевне все таки гарбузики,) У мене ще щось сьогодні пошилось, скоро покажу)

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account