Friday 5 October 2012

A prairie village

Друга ключниця в подарунок від The Prairie Schooler.Будиночки як найкраще підходять саме для ключниці. Корисно і красиво. Незагубиш ключиків якщо саме така річ вдома. Головне виробити в себе звичку залишати їх саме там. В нас з появою ключниці саме така звичка виробилась. Легко, без турбот, навіть нагадувати чоловікові не тре, де у нас ключі від хати.
САмий дизайн я трошки змінила, кольори так це точно, деяки хрестики замінила на шовчики, домохід і вікна-так це точно моє бачення цього дизайну. Аби не скучно було, змінила ще квіточки на шовчики, аби більш правдоподібно дивилось, і найголовніше що я добавила і водночас змінила, замість вишитої білочки(невдалої на мій погляд-гіганська вона там-на пів дерева так це точно) пришила совулю.
От і саме ця совуля тішить мене в цій роботі найбільше. Надіюсь і власниці вона сподобається. Тільки не заглядайте їй в очі-так вона вас зачарують. Мудра сова, оселилась саме там де треба. В моєму розумінні сова є символом мудрості, а не темних сил, хоч працює вона по ночам))). У більшості казок відомих мені і мультфільмів-совуля чи не найрозумніша героїня










Рамочка повністю ручна робота, зачаровує мене зараз дует вишивка і дерево. Правда признаюсь чесно, намучилась я з покриттям і шліфуванням, як і мій чоловік з вирізанням. Основа дуб, важке тверде дерево щоб з нього щось вирізати, а лак в нього впитується як губка, і ефекту такого як від сосни немає. Але після численних спроб(напевне 7 це точно) довели до пуття то діло. Надіюсь мої експерименти з рамками на цій роботі не закінчаться

21 comments:

  1. Кристиночка! Это просто отпад!!! Как же мне нравится всё! Люблю дизайны Prairie Schooler, они домашние, немного ретро, с очень интересными цветами, линиями... Вобщем, не похожие ни на кого! А тут ещё и в такой роскошной оправе! Вы с мужем МОЛОДЦЫ!!! Чудесная работа :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Елена, я вот впервые вышивала етот дизайн и воспоминания приятные, хотя всьо крестик, мне уже скучно только крестиком, так что балуюсь))) шовчиками

      Delete
  2. Красотааа!!! И так всё волшебно, что дух захватывает!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Триша спасибо, мы старались)

      Delete
  3. дуже гарно! І сова, як рідна, і рамка - як з набору... Молодці!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, жаль наборів таких непродають, непройшла б мимо, як би такі бачила. А сова дійсно вписалась мов там і народилась)

      Delete
  4. Какая прелесть! Замечательная ключница! :)

    ReplyDelete
  5. Дивовижна робота!!! Не знаю як виглядає оригінал, але твоє бачення цього сюжету і значення сови мені до вподоби :). Вишивка з рамкою так гармонійно виглядає - краще не придумати! Мені взагалі дуууже подобаються ваші з чоловіком експерименти з рамками - ви справжні молодці!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой дякую Наталю, застидала, передам чоловікові похвалу, може він мені ще щось зробить, він не дуже любитель, каже пристаю зі своїми ідеями, дурницями страдаю)

      Delete
  6. Кристиночка, какая красота!! Сочетание вышивки с деревом и мне очень нравится, но твой дуэт великолепен!! Молодчинка!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Юлінька, рада тебе бачити в себе в гостях,скучила))давно тебе не було у мене)

      Delete
    2. Я последнее время очень редко нахожу время, чтобы погулять по блогам. Да и то в основном это происходит поздно вечером в кровати с телефона, а оттуда комментировать совсем не удобно. Так что по мере возможности забегаю посмотреть, как ты тут :)

      Delete
  7. Яка краса. Чудова робота! Дуже:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую дякую, дуже приємно

      Delete
  8. Ключница сказочная, красива необыкновенно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой спасибо большое, очень приятно

      Delete
  9. Как же нравится!!! Кристина, она просто суперская - и форма, и цвет, и сами крестики очень гармоничны! А совушка просто прелесть!!!

    ReplyDelete
  10. спасибки, совушка как на заказ вписалась в картинку)

    ReplyDelete
  11. Кристя, это шик!!! От такого подарка не откажется не один человек на свете!!! Все очень в тему!!!

    ReplyDelete
  12. уютно и тепло:) стильно!

    ReplyDelete
  13. Какая здоровская клчница! и дерево и дизайн вау!!!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account