Thursday 27 September 2012

Мультяшні пінгвінчики

На жаль такого мультика я не бачила, але думаю саме мої пінгвінчики якнайкраще підійшли б як прототипи мультяшних героїв. Такі вони милі, смішні, сімейка чи то шайка пінгвінів.
Якщо пофантазувати можна в них побачити мою сімейку-тато наш-в самому низу, на ньому все тримається,у фінансовому плані-так це точно, далі я-на мені діти, і двоє малявочок, безтурботних, щасливих кожен з них на своїй хвилі. Пташка зверху-так це ще правда не про нас-може якась тваринка у домі, хоча не в найближчому майбутньому. Вишивка не нова, старенька, відома багатьом, так як в свій час була дуже популярна в групах в контакті. Та й в час моєї першої вагітності вона мене зачепила і невідпустила поки не висіла у мене на стіні.
Матеріали-ниточки анкоровські, підбір на око, тканина-Аїда 14.




Зараз я напевне схожа на саме цього пінгвінчика, з замученими очиськами, на якомі дітки стоять. Не має настрою починати нові роботи, хочу і не хочу закінчити оформлювати, зшивати уже початі. Кожен день руки тянуться до чогось іншого, а в голові повна каша.
А ще є багато далекоглядних непевних планів чи то думок,не повязаних з вишивкою. Хочеться певності і спокою, знати що тебе чекає завтра. Надіюсь скоро все прийде в норму, принаймні появиться ясність. Не журіться... вишивайте)))шийте))) займайтесь чимось для душі. Як можна без цього жити-незнаю....


12 comments:

  1. Очаровательные пингвинчики))

    ReplyDelete
  2. Мне они тоже давно нравятся, такие смешные :)

    ReplyDelete
  3. Кристина, ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО!!! А такие моменты сомнений нужны, чтобы почувствовать, что в жизни есть не только заботы и печали (да, есть...), но и радости! Даже в этих пингвинах мы узнаем себя: сидим на шее у папы, а у мамы уже глаза в кучку от количества забот возложенных на её плечи, а дети просто балуются )))) Узнаём и смеемся над собой! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Олю все правда, особливо про кучку. Надіюсь після турбот, будуть хвилини щастя, як у тобі фільмі, як же без щасливого кінця)))

      Delete
  4. Красиві пінгріни!!! Все точно прийде в норму. У мене теж такий настрій, назвала його "Осіння хандра". Тільки, основне, носик тримай завжди догори!!!!

    ReplyDelete
  5. Яка кумедна "банда"! Дуже яскравий і позитивний сюжет, викликає посмішку!
    А з настроєм - не журись, то все тимчасово, скоро хмарки розвіються і засяє сонечко :)))

    ReplyDelete
  6. Какие классные пингвины! :)

    ReplyDelete
  7. Мне кажется, дикий виноград специально покраснел, чтобы подходить по цвету к этим милым и забавным пингвинятам)))
    Кристиночка, желаю тебе душевного спокойствия и творческого вдохновения!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо большое за пожелания, исправлюсь)))

      Delete
  8. Шикарные пингвинчики,а в живую они еще милее. я в них тоже давно влюбилась и мне их подарили вышитых на закладке - для этого пришлось шить на льне аж в каждую клетку.

    ReplyDelete
    Replies
    1. о да, они милые, очень вдохновительные, в каждую клеточку -ето подвыг, они там не маленькие, но подарок отличный))

      Delete
  9. Какие же они хорошенькие, такие симпатяги получились :)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account