Thursday 24 May 2012

Buttercup Biscornu

Життєрадісна біскорню від Фабі. Ну що знову-скажете ви))) Ага, неможу пройти мимо таких красотульок, ще одна до моєї колекції. Вирішила підняти собі настрій саме цією сонячною біскорню.Трошки вдалося відірватись думками і руками від такого явище в моєму житті як переїзд. Сумно мені і трошки радісно водночас.


Хто стикався з переїздом, напевно мене зрозуміє, що значить пакувати сумки і коробки, скільки хламу зявляється на твоїх очах-губишся в думках що з цього всього тобі буде колись потрібно чи ні. А скільки речей ти назбируєш протягом хоча б двох років-обєми лякають)))


А найважче прощатись з людьми і місцями яких вже не побачиш і не зустрінеш. Я останнім часом думала про себе як про сухаря, черствої людини яку важко чимось зворушити, а зараз переконуюсь що плачу навіть від слів на відкритці з побажаннями щасливої дороги.


Ось таким сумбур на даний час. Важко прощатись з тим до чого вже звикла, але пора рухатись далі. Маю страх перед невідомим, але знаю що якщо якісь зміни грядуть вона завжди на краще.
Фото біскорню багато-намагалась помістити частинку спогадів і пейзажів які будуть мені нагадувати про тутешній період в моєму житті.
 

10 comments:

  1. Я тоже очень люблю Фабины бискорню!! Красота!! А куда ты переезжаешь?

    ReplyDelete
  2. Ох переезд в Галифакс, 5 часов от моего села. Буду жить в приморском городе)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Классно! Возле моря!! Я тоже хочу :-)

      Delete
  3. Кристина, а чего никогда не увидишь близких людей и дорогие сердцу места? Ведь всегда можно приехать на выходные! :)
    в моей жизни был переезд... первые полгода было очень сложно. и я специально не возвращалась в родной город даже погостить, чтобы соль на рану не сыпать. но потом стало легче! время точно лечит! проверено :)
    так что не расстраивайся :) на новом месте будут новые люди, впечатления, и там же МОРЕ!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ох девочки спасибо за подержку. Знаю что можно приехать в гости, если уж очень тоска замучит, ето уже второй большой переезд за три года, надеюсь что последний,хочу очень уж прижытса где то,что б назвать етот город родным и знакомим

    ReplyDelete
  5. Гарненька біскорню! :) Сонячна і позитивна! Бажаю успіхів при переїзді! Все буде добре!

    ReplyDelete
  6. Христинка, біскорнюшка дуже гарна і позитивна.
    Все буде добре, нове міце - нові враження, тим паче тобі подобається море!!

    ReplyDelete
  7. Христино, по-перше, біскорню чудова. Меня сподобався дизайн. Хоча спочатку я здивована була тим, що маки чомусь жовті і під кінець посту я зрозуміла, що це, мабуть, кувшинки, що ростуть на лузі. По-друге, все що не робиться, то на краще. Тому й переїзд твій сприймай лише як пригоду, бажано приємну, на шляху до кращого життя. Христино, хай збуваються мрії!

    ReplyDelete
  8. Очень красивая бискорню,дизайны Фаби как всегда великолепны))
    На новом месте все будет хорошо))

    ReplyDelete
  9. Красивая работа.Да переез это ужасно, его надо только пережить, набраться терпения и сил. Но это не всегда плохо.Со старыми знакомыми можно общаться и приезжать в гости. Подумай, что ждет тебя в переди, новые знакомства, новая обстановка. Это здорово. Желаю тебе удачи и терпения. Все будет хорошо!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account