Tuesday 13 October 2015

Pot Holder with flowers

Усім великий привіт. Чи правда що восени найліпше твориться? Дні всі як в тумані, багряне листя кружляє навколо, все переливається в кольорах, дощить, і хочеться сховатись в хатці -як дитинка під ковдру і шось ковиряти голкою. От такий у мене настрій, сховатись у хатці, хоч у нас  і тепленько, плюс 17-19-гріх жалітись. Таке собі продовження літа.
Покажу я вам сьогодні таке чудернацьке творіння, для кухні, такі собі рукавички на кухню для тримання гарячих предметів. Симпатичне творіння але навряд чи буду використовувати, побачила в одному з журналів, і пропала. Правда стидно признатись-мала закінчити цей витвір на день Святого Валентина. От така я зараза, загорілась все зробила, залишилось пришити бейку і я завмерла і відклала в ящик, який доречі в мене поповняється, жуть не люблю недоробок.
От згадала і доробила, попрала, випрасувала, засвітило чи то пригріло у нас сонечко і я попросила старшеньку вреднульку мені помогти сфотографувати. От що з цього получилось.. заледве відірвала її від печива.
 На фото гордо позують мої пекарськи експерименти-цукрові печенька, безквіти з зеленою цибулькою і печенька з кориці- от такі закручені. Якщо в когось проявиться інтерес до печива-поділюсь рецептами - у мене їх хмара, може навіть окремий пост напишу-нещодавно купила черговий глянцевий випуск з печеньками-смакота на сторінках журналу.







17 comments:

  1. Який теплий допис! Гарні світлини, гарні рукавички, доня гарнюня! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, )))) напевне через донюку святлини получились гарнюнькі

      Delete
  2. Все-все дуже сподобалось! Так затишно, сонячно, гарно і смачно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую дуже, приємно читати такі слова))

      Delete
  3. Отличная работа, Кристинка! Я себе тоже такую прихватку хочу, но пока тренируюсь "на кошках", т.е. на обычных рукавичках ))) Очень интересный эффект дают лепестки. Печеньки - мммм.... конечно хотим рецепты!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо, поделюсь рецептиками конечно)) только наверное зделаю отделый пост) так удобнее будет А что ето за кошки на которых тренируешся? хочу посмотреть

      Delete
    2. Сшила несколько рукавичек, как в комплекте "Деревенское утро". Фотографировать не стала, потому что ничего особенного, на лоскутное шитьё я больше не решилась :) К тому же одна из них уже подарена (т.е. отправлена посылкой), вторая ждёт своего часа, а третья лежит почти готовая )))

      Delete
  4. Какая уютная теплая работа! Очаровательно!

    ReplyDelete
  5. Потрясающая идея! Очень здорово! И идея, и исполнение безупречны!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cпасибо большое. Надо было наверное показать и оригинал-он очень красочный)) -жаль забыла))

      Delete
  6. Красиво очень! Наступает время чая с печенюшками!

    ReplyDelete
  7. нямка!!!! все гарне- і печенька , і дівчатка ,і ота штучка, щоб не попекти пальці))) а я хочу рецепт бісквітів з цибулькою)) то типу кексики солоні?

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Олю, бесквіти з цибулькою - це молоко, масло морожене натерте на тепці, мука, сіль, цибулька нарізана і порошок до печива. Смакує добре з маслом до ранішньої кави))))http://www.food.com/recipe/southern-buttermilk-biscuits-26110. Я пробувала -на молоці і на холодних вершках, ще хочеться спробуваи на кефірі. Випробую напишу результат в деталях

      Delete
    2. не давай цукру, так капельку)

      Delete
  8. Кристина,очень красивая прихватка,у меня тоже такая в планах,картинка уже который год на правой колонке,напоминает мне,пошей меня...А печенье тоже пекла такое ,но у тебя на фото оно такое красивое,что у меня аж слюнки потекли и пошла варить себе ночной чаек.

    ReplyDelete
  9. очень уютная прихватка:)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account