Sunday 16 August 2015

Chamomile Bag

 Обіцяла я вернутись до францульких вузликів, от і вони. Цього літа захопилась я вишивкою польових квітів, вони таки втілення образу тепла для мене, такого спекотного літа. І такі гарні відчуття як їх вишиваєш, не потрібно заглядати до схемки, звіряти хрестики, вишиваєш як тобі заманеться, як бачиш в уяві.
 Мішочок для сушеної ромашки- у моєму випадку це сушена мята) На цвіт ромашки я помойму запізнилась. У мене так завжди, задумка шось вишити появляється коли вже квіточка цвіте, і поки я все дороблю уже і цвіт пропав. Хоча цей мішочок уже як тиждень пошитий-але мене і це не спасло
Дизайн схоже з японського блогу, але найдений на Pinterest. Ромашки у мене гіганські получились, не можу як не внесу кілька змін в оригінальну задумку. А от назви шовчику якими вишиті пелюстки я незнаю, він використовується у хандангері, як обвивання.



18 comments:

  1. Солнечный мешочек получился!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, буде гріти мене зимою, замість сонечка

      Delete
  2. Дежу гарний мішечок, Христино! Частина сонячного літа буде зігрівати вас взимку :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Василино, треба себе якось рятувати зимою, закуре завіє і засипе снігом-а тут кину поглядом на мішочок і тепло стане, згадаю спекотні дні і усміхнусь

      Delete
  3. Чудесные ромашки! Сколько ж терпения нужно, чтобы столько фрузелков накрутить? Но, конечно, результат того стоил :) И пусть в этом году в мешочке хранится мята, но зато к следующему году уже будет готова "тара" для ромашки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наташа, терпения много оказываетса у меня есть особенно на фрузики, люблю їх, мне их нравитса крутить особенно если схемки не надо, красота тогда- фильм и фрузики идут вместе.
      Спасибки

      Delete
  4. Краса та ніжність :)

    ReplyDelete
  5. Очаровательно!! Безумно люблю ромашки, а твои выглядят очень реалистично!

    ReplyDelete
  6. Very lovely! I like this pretty bag)
    Thanx for another work for my gallery)

    ReplyDelete
  7. Очаровательный мешок! Выкройка удобная, никак не могу сообразить, что за чем ты сшивала, мне такой необходим просто. Классно скомбинировала ткани, а ромашечка милейшая, совершенно непреодолимые для меня фрузелки)))) я их не могу шить, все время криво получается. Давно ищу маленькую мяту и ромашку, полные пакеты в этом году запасла, лежат и мучают меня, некрасивые))).

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Настю, я ті вузлики абажаю крутити, як медитація,схемки непотрібно,крутиш собі скількі душа бажає, відносно мішочка, вроді все просто зшила лицеву і задню частинки до купи(бока і низ) і з середини зробила дно широке, пообрізавши кутики, те саме повторюєш для внутрішнього мішочка, потім зшиваєш обидва вкладаючи один в оден по верху, залишаєш маленьку щілину в внутрішньому мішочку (збоку)для вивороту. Я вроді десь схожий МК бачила по пошиттю, незгадаю де саме.

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account