Sunday 8 February 2015

Spring Hearts

І як тільки вам  вдається робити фото зимою в хатніх умовах. Єдине місце де я можу хоч якось вловити потрібне освітлення так це підвіконня. У всіх інших кутках темно і ще раз темніше, хоч бери і додаткові вікна вставляй у стіни, так доречі і приходять думки про ремонти, зміни освітлення, покупки нових меблів і так далі. 
Сьогодні носилась по хаті зі своїми новими сердечками від старенького доброго Rico Design. Поки фотографувала то і підвіконня помила, хоч якась користь з моїх фотографій получилась. Вишивалось легко з думками про весну, про те що хочеться вже тепла, і як першими з під землі будуть вилазити крокуси а за ними і гіацинти і тюльпани. Минулої осені я захопилась посадкою тих же цибулькових, усі доступні незаймані місця на городі засадила цими весняними радостями. Тож чекаю я весну , ох як чекаю. 
Рамочка- все та ж стара історія випрошування в чоловіка,фарбування водяними морілками, основа сосна. Мрію такі ж речі вирізати з дуба, а ще б бажано поїдженого, але такого щастя у нас не продають і в лісі не знайдеш. Але думаю як колись попаду на колоду потрібних мені розмірів так й ще нічию-то приволочу додому.
Вишито на тканинці"Stormy Night" 32ct, до ключика з нитками не приглядась навіть, мені так цікавіше самій підбирати. На маленьких клаптиках цієї тканинки вмістила ще два маленькі сердечка і зробила з них підвісочку. В мене рука не піднімається такі кусоки викидати, тим більше як маю перед очима маленьку вишивку яку я може на неї вмістити. Я недавно перебирала ті самі кусочки, виявилось що можу ще гору таких мацьопств нашити, та й приємно на них дивитись, порозглядати в руках. НЕдавно чоловік зробив одну велику полицю до нас у спальню, я там розмістила всі маленькі подарочки і відтіфлюшечки, свічечки і статуеточки і т.д. Так от, прибила я на неї цвяшок і повісила і ці сердечка, стіни і так всі в цвяшках і рамочках, тепер от на полички прибивати стала...От такий я романтик.
 У мене на підвіконні цвітуть африканські фіалки, і зацвів алоє, а тюльпанами на день народження побалував чоловік.Тамтого року правда пропали цсі три види цикламен, якщо б ні -то думаю зараз ще й вони б попали на фото. Підрамник на рамку позичила у дівчат, як бачите він весь вже розмальований. Агроном я однако-правда мало я тим займаюсь, так пробуюсь на роль час від часу
 Гарного вам робочого тижня- може вже весна прийде...а....









30 comments:

  1. Сердечка чудові!! весняні та ніжні..

    ReplyDelete
  2. Очень нежно и уже совсем по-весеннему:)

    ReplyDelete
  3. Краса веснянна!!! Рамочка сподобалась неймовірно !! Теж люблю вишивати на маленьких клаптиках, шукаєш підходячі схемки, а потім так приємно їх роздивлятись, вони такі мімімімі! Чекаємо фото полиці!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Таню, фото полиці покажу, правда як навчуть в потемках фотографувати). НА рахунок рамочки-у мене появилась ідея хоч одну таку розіграти, треба подумати

      Delete
  4. Ой, Як у тебе сьогодні весняно! А мені ще зими хочеться, білої, сніжної, з невеличким морозцем. Христино, у тебе як завжди вийшло гармонійне поєднання твоєї вишивки та чоловікової рамочки:) А серленька надзвичайно ніжними получилися:) Гарного тобі, Христинко, робочого тижня!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Оленко, давай до нас на сніжку зиму!, у нас щотижня снігові шторми, як їх тут називають, дощ що замерзає на гілках,ожеледиця на дорогах, і мінус 14 як середня температура. Я зиму не дуже долюблюю, так два місяці для мене достатньо-хоч я в такій країні -де в середньому зима-місяців 4-5

      Delete
  5. рамочка очень красивая!!

    ReplyDelete
  6. Які чудові роботи!!! Мені дуже все сподобалось, здається, фото вдалі.

    ReplyDelete
  7. дуже-дуже гарно!! роздивлялась кожний знімок - не могла відвести погляд!! дякую за весняний настрій!

    ReplyDelete
  8. Дуже гарно. Весна :)
    А теж ще проти ще побути в з білою зимою...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тасю дякую, біла зима то добре, я й непроти, головне аби ця дама покинула наші края саме тоді коли весна на календарі наступить.

      Delete
  9. Красотища! Рамочка, как всегда, шикарная.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую Ларисо, мені правда чолові намікає кинутись рамок хоч на якийсь час, треба зважити

      Delete
  10. як ніжно.. читаючи твій пост, я по-справжньому відчувала аромати весняних квітів.. і рамочка-як завжди- неймовірна!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Олю, мені цього разу якось повезло з фарбуванням, такі відтінки получились , я навіть не очікувала. Ну і звичайно чоловіченько не підвів, тяжко йому витримувати мої забаганки, радить переключитись на шось інше, але як я без рамочок то- не проживу

      Delete
  11. Милые штучки, и очень уютные)

    ReplyDelete
  12. Вот и весной повеяло! очень красиво!

    ReplyDelete
  13. Кристина, какая у тебя такая стильная весна!

    ReplyDelete
  14. Кристина, чувствуется приближение весны! Цветы повсюду!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Тесс, на підвіконні у мене точно весна вчора була, але за вікном повнометражна зима, зі всіма атрибутами, ух вже надоїла)

      Delete
  15. Кристинка, такое всё миленькое! Тоже люблю малявочки (ну, ты знаешь :) И тюльпаны на фото - ну очень красивые! Мужу респект :) а тебя с днём рождения! А как цветёт алоэ? Никогда не видела. А у меня, кажестя, собирается зацвести пальма - ховея. Никогда бы не подумала, что она цветёт, а недавно, поливая, увидела веточку, усыпанную бубочками, похожими на бутоны :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Там на одній з фото, першій помойму є маленькі квіточки рожевого кольору-от так це алоє, може не таке словянське але воно, ще й жовтими цвіте. Правда не попали у кадр. Дякую)

      Delete
    2. О, а у нас этот цветок называют "декоративное каланхоэ". Потому-то я не обратила внимание )))))

      Delete
  16. Барвисті думки про весну! Дуже подобаються сердечка!
    Скоро - скоро прийде тепло і сонячна погода!))

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, я таки дуже до весни підготувалась ще восени, я десь в районі 150цибулин посадила, то тепер як то кажуть очікую на бум барв у мене на городі, Якщо все працює і природа мене не підведе- буду милуватись ними у повній.

      Delete
  17. Сказочно красиво! Очаровательно, изящно, романтично! Рамочка какаааааааая! Волшебство да и только :)

    ReplyDelete
  18. Кристина, чудесные работы! Очень весенние!

    ReplyDelete
  19. Так мило! Вишуканий колір тканини)) Роботи неймовірні!
    Теж знімаю часто на підвіконніі. Хоч пилючка часто витирається))

    ReplyDelete
  20. Изумительно интересные сердечки!

    ReplyDelete
  21. Рамочки так замечательно гармонируют с вышивкой) И цвета очень нежные)

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account