Saturday 24 January 2015

Amazing flowers from Rico

Скільки треба для щастя рукодільниці. Зовсім не багато, кілька годин любимої справи і поповнення своїх рукодільних багацтв. От так я себе потішила покупкою тканинок різних відтінків на передодні новорічної ночі. Сезон різдвяного у мене давно вже минув. У голові тільки аромат квітів і весни. ЇЇ в повітрі у нас ще немає, але даю слово кілька днів тому при +5 і тумані я таки її відчула. Одна канадка сміялась у відповідь з мого відчуття весни, каже-сонечко ще два місяця зими- і не мрій.
 От мої тканинки прилетіти дуже швидко. Хоча оглядаючи  покупку, усі ідейки щоб то таке вишити уже зовсім інші ніж були. З роками вертаюсь до того з чого і починала, до старого улюбленого Rico Design. Їхні дизайни люблю, так шикарно виглядають їхні скатертини, але 14 каун уже не моє, давно давно відійшла і не вертаюсь. Люблю шось мілке, дрібненьке. От сьогодні покажу одну маленьку роботу, на 32 каунті, на тканинці з чарівною назвою-шторм у ночі або штормова ніч. Квіточковий сезон я вже розпочала, уже ковиряю наступні квіточки. Таки зимова погода дається взнаки, бракує сонця і райдужних кольорів.
Рамочка знов саморобна з дуба, знов бавлюсь з кольорами.
Знаю знаю що робіт у мене  в рамочках уже хмара, треба б було б переключатись на шось інше) незнаю як бути-наразі любов до рамок і подушок.
А що буде далі, будем бачити.
Цвітуть у мене фіалки, і експериментую з гіацинтом. Побачила у нас цибульковий набір ще восени, дешевий як борщ, в наборі цибулька гіацинту і спец баночка. От кілька тижнів вистоялась у темноті і холоді, пустила коріння , чекаємо.....







23 comments:

  1. Яка краса!!! Рамочка дуже пасує! Чудова робота!!!
    В нас теж тепло +6*С ,як для зими. Тумани і сонечко дуже рідко виглядає. Я теж хочу спробувати виростити гіацинт в горщичку, кажуть вони дуже гарно пахнуть.
    Бажаю Успіху!!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Валерія, гіацинти гарно пахнуть і здається що їх легко розводити, цибульки восени посадив, а весною цвітуть, і до морозів стійкі, у нас в сусідів цвітуть уже кілька років, і нічого не потребують, я минулої осені посадила, наразі у нас морози до мінус 15 то побачимо як вони себе на весні покажуть, взагалі я всі цибулької квітки люблю. от цього року вирішила в баночці попробувати, побачимо

      Delete
  2. Очаровательная работа, все подобрано со вкусом, и сюжет, и ткань, и нитки, и рамка! Рамка меня покорила своим цветом, она идеально подошла к работе или это работа к рамке ))) Подытожу: Браво!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Таню дякую на доброму слові, в мене рамка саме під вишивку робилась, я тут хочу всі відтінки водяних морілок перепробувати , так мене дерево зачаровує свою структурою яка проявляється після фарбування

      Delete
  3. Чудесные цветы! Как тонко подобран оттенок основы, и оформление в тон!
    А я тоже на днях "услышала" весну - в Москве сейчас снежная зима, ничего кроме снега унюхать невозможно из природных, неурбанистических ароматов. А вот несколько дней назад проглянуло как-то солнышко, и птички запели совсем по-весеннему... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ой де та весна, я іі все виглядаю, наразі у нас штормить і сніжить

      Delete
  4. Значит скоро весна!! )) Милый цветочек и идеально подобрано оформление))

    ReplyDelete
  5. Яка чудова кольорова гамма - тканина-вишивка-рамка! Я в захваті!

    ReplyDelete
  6. Сногсшибательная ткань! А вообще, трудно сказать, что в данной работе главнее: равномерка, вышивка или рама?

    ReplyDelete
  7. Прекрасное сочетание цветов и оттенков, очень красивая рама (цвет, опять же, и фактура)! И в нашу "полузиму" такой дизайн тоже очень хорошо вписывается :) И у меня уже весна по ощущениям и никак не хочется вышивать зимние дизайны.

    ReplyDelete
  8. Ткань, рама, дизайн - сногсшибательно! От рамы в ауте - фактура, цвет...

    ReplyDelete
  9. Кристина, очень благородный и красивый цветок!

    ReplyDelete
  10. Кристина, красивая, стильный работа! Очень нравится сочетание цветов вышивки, ткани и рамы!

    ReplyDelete
  11. Вишукана рамка,гарний колір та й вишивка чудова! Все гарно доповнує один-одного. :)

    ReplyDelete
  12. Очаровательно и романтично! Гамма работы просто волшебная!

    ReplyDelete
  13. Красивая работа.

    ReplyDelete
  14. Чудова робота, така гармонична. А як гіацинт довго треба тримати в банцi?? А потiм в грунт?

    ReplyDelete
  15. та ні, він в банці так і залишиться до цвітіння, а після висушу цибульку і в грунт восени посаджу, а як моя посадка осіння зацвіте тоді вже буду бачити куди то краще саме цю цибульку примостити, дякую

    ReplyDelete
  16. Яка краса! Така ніжна та стильна робота :)))

    ReplyDelete
  17. Кристина, у тебя прекрасный вкус, а ручки золотые! Очень, очень красиво!!!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account