Sunday 18 May 2014

Les Roses Tremieres

Думала я розказувати вам про мої пригоди з рамкою, три тижні пошуку дуба, потім кріплень і такого іншого і потім подумала-а для чого. Давайте краще запрошу я вас на віртуальну подорож до Франції. Не такої Франції-де є Париж і Ейфелева вежа, і чарівна магія Європи. А до Франції-винної, де можна відпочивати у шато, дегустувати вино, проводити індивідуальні екскурсії по виноградникам, пробувати неповторну французьку кухню. У Франції я ніколи не була, але як і всі хочу і надіюсь туди попасти. Хоча я хочу побачити і почути Францію з різних боків, і міською і сільською. Ви були колись у винному погребі. Пробувала я біле солодке вино у винному погребі в Угорщині а ще після автобусної подорожі в кілька годин і з чудовою мясною трапезою в якосьті угорських чанахів-скажу вам то мій насмачніший туристичний досвід-ням ням-неповторний спогад і неповторний смак-таке буде важко повторити
Чарівне французьке шато-де в повітрі літає запах лаванди, шум цвіркунів, дегустація вина у вечірньому винограднику. Земна гармонія яка створена природою, винна гармонія, гармонія в якій я б невідмовилась проводити всі свої вихідні. Мрія проводити такі вечори у  завішаному гірляндами саду-не покидає мене. Усе ці слова навієні двома речима- французькою вишивкою Atalie і фільмом" A  Good Year"



Cкажу що бачила я його уже сотню раз але цю подорож до Французької рів'єри я дуже люблю.
Не пожалкуєте-фільм вартує уваги.
От дойшли ми  і до французької вишивши, яку я бачила давним давно, кілька років тому, але згадала я про неї лише  випадковому досвіду фарбування і змішуванню водяних морілок-випадково вийшов  у мене колір спілої сливки-саме такий яким зображені треті мальви на цій картині, жаль фото без сонечка-не передають справжньої краси рамки. Ось так нескормно про свою рамку. Широка дубова планка, водяна морілка- найліпше мені пасують до цієї вишивки. Саме тепер  я добре розумію- чому не пластмаса, чому не деревяні варіанти з дорогущої канадської багетної-тому що там такого немає))) те що намальоване в голові тяжко найти наяву.






 Бачите яка в нас щойно весна настала, недавно тільки розпустились тюльпани, гіацинти і нарциси. У сусідів вимахав румбамбар-у мене він ще мальопкий. Хоча уже другі вихідні у нас було літо.



І на останок фото нашої пізньої канадської весни, до літа залишається три крока...(у Львові така весна була ще в березні)




 Моє 5річне мацьопство уже готове до літа-другі вихідні у нас +20 і дехто уже у літі.


23 comments:

  1. Дуже гарний пост! чудова картина (і собі захотілось таке вишити). рамка ідеально підходить, подобається її колір і фактура. а ще обов'язково подивлюсь згаданий фільм!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, подивіться! так розслабляє і зразу хочеться і собі так проводити літо. Вишивайте з задоволенням, картина виходить дуже гарна!

      Delete
  2. Ой, Христина, ріжеш без ножа, бачила схожі квіточки в Kazuko Aoki, так задивляюсь на них, а тут ще ти з красотами, от не знаю тільки чи вийде в мене так закрутити)) рамочка безподобна, колір неперевершений!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. вийде вийде, ці розочки можна і без хремок крутити, завжди гарно виходять. А за Казуко мовчи-я тут на амазоні собі уже придивилась кілька книжочок-залишилось дочекатись у продажі)

      Delete
  3. Кристина,красивая работа и цвета просто супер!Понравились фотографии!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибки Алла))) ета схемка уж очень извесная, просто немогла встоять перед етими розочками и французиками, люблю такую технику

      Delete
  4. Какие сочные цвета! Вышивка и рамка созданы друг для друга

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Олінько, правда цього разу у мене перед очима стояв колір рамки, а уже потім шукала вишивку під рамку) як не дивно, завжли все проходить навпаки

      Delete
  5. Краса-краса! Дивовижні кольори, справжній ексклюзив! Квіточки на картині чарівні, можу впевнено сказати, що мені б терпець урвався стілько їх накрутити... Але ж результат неперевершений!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Юля, таки небагато їх було, тих круцьків, люблю дуже таку техніку, роботи не багато а квіточка вимальовується чітко, не спутаєш її з іншими

      Delete
  6. Replies
    1. дякую............ слова як бальзам на душу

      Delete
  7. Кристина, прелестная работа! Очень удачно ты рамочку покрасила - идеально подходит к вышивке:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Тесс, таки удачно получилось

      Delete
  8. Какая красивая живописная работа! Невероятно художественно, нежно, красочно! Великолепно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ох засмущали, но очень приятно
      ))

      Delete
  9. Кристина, какая красота! И вышивка и цветы и малышка!

    ReplyDelete
  10. Красавица донечка!

    А рамка... это просто чудо! Просто с ума сойти как красиво получилось! И фильм любимый!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Оленька, даже муж не ворчал после покраски, ето что то да значит для меня, вообще то ему крашеное ненравитса а тут такое)

      Delete
  11. спасибо, передам малышке, она ето любит

    ReplyDelete
  12. Красивый рассказ и фотографии красивые. Прочитала и получила истинное наслаждение!
    Фильм "Хороший год" мне очень нравится и смотрю/пересматриваю его с удовольствием.
    Вышивка чудесная! Оформление - супер!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account