Thursday 2 January 2014

Fox and Squirrel Сandy

Памєятаю у нас в Україні були такі цукерки"білочка". Жаль незнаю чи лисичка така була. Так от я з такими думками про цукерки творила в перший день нового року такі ось цукерочки.
Не те щоб теми новорічних іграшок у мене не було тамтого року, була, але тільки в думках, я хотіла і хотіла, ше й собі списочок в голові складала щоб то попробувати. Але приходивши з роботи уже нічого не хотіла. А тут така відпочивша, згадала про свої маленькі відрізки тканинок різної довжини і ширини. На рахунок тканинок я" Плюшкін"-не піднімається рука викинути хоть шось менше ніж 5 на 5 см. А вдруг мені пригодиться. І ось пригодилось, залишки 28 каунту тканинки "Stormy Night" Я здається на ханданер її пістила уже давненько а такі ось мацьопство таки не викинула, жаль і все. І таки дочекались вони свого часу. 
Хизуються тепер на ялинці. Сюжет вишивки давно всім відомий, я вже цю лисичку бачила у кількох блогах на кількох сердечках, і мене вона не залишила байдужою,  та їй в коліжанки зробила білочку з тієї ж серії. Довольна. таке мацьопство а так подобається. Тканинка компаньйон-улюблена фланелева клітка. Поглядаю я на них і думаю-треба на наступний рік постаратись таких цукерочок маленьких наробити-так їм гарно на ялинці.




33 comments:

  1. З Новим Роком!!!
    Цукерочки дуже аппетитні!!!

    ReplyDelete
  2. С Новым Годом! классные игрушки)

    ReplyDelete
  3. Очень симпатишные конфетки! Сначала подумала, что в пол креста вышиты, пригляделась, ан нет - просто верхний крест в другую сторону идет :-), у меня-то привычка наоборот вышивать. Внутри синтепон или картонные бобинки?

    ReplyDelete
    Replies
    1. синтепон))) он самый)) спасибки

      Delete
  4. С новым годом! Конфетки такие аппетитные!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибки с новым годом!!!

      Delete
  5. Кристиночка, они такие классные!!! Я давно думала про рукодельные конфетки, но без вышивки, а тут такая красота!!!! Тоже теперь такие хочу :)))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. давай давай Елено, думаю у тебя ищо лутше получитса, верю в ето))) буду ждать, я ведь таки не осилила твои игрушки с Алисы но себе обещаю зделать, так что буду надеятса на твои конфетки -они у тебе всегда посты такие сладкие, ))

      Delete
  6. Чудові мініатюри, Христя! І асоціації такі солодкі (шкода, що нема цуерок "лисичка", "білочку" я колись обожнювала).
    А по тканинах я тебе чудово розумію - в мене вже цілий кульок таких манюсіньких клаптиків назбирався і то таке щастя, коли вдається їх час від часу отак вдало прилаштувати :)
    З Новим роком! Щастя, радості, здоров'я та всіх благ вашій родині!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Наталю, от скоро від Нового Року ми відійдем, по темі ялинкових прикрас так це точно, буду пробувати собі сердечка з таких кусочків робити, бо таке щастя як вони найдуть собі домівку а не в кульочку . Думаю ти як ніхто в цьому питанні мене розумієш. Дякую дорога

      Delete
  7. Які вони гарненькі!Треба і собі цукерок зробити, особливо як що у дитини алергія і справжні цукерки на ялинку не повісити))

    ReplyDelete
    Replies
    1. я цього року попробувала справжні повісити на ялинку, пожаліла трохи, вес таки діти міри немають, тому наступного року тільки такі) дякую Светлано

      Delete
  8. Кристиночка, чудесные конфетки!!! Очень праздничные и очень милые! Замечательные вышивки и так красиво оформлены! Очень-очень понравились! :)

    ReplyDelete
  9. Смачнющі цукерки. Одразу рука тягнеться зняти з ялинки та з'їсти))) Я в захваті!

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую, таки правда я от кожен раз так думаю, треба їх зїсти

      Delete
  10. Невероятно!!! Как все срослось! Красиво!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Оля, я тоже вот не подумала-плана что будет в итоге как то не было а тут вдруг за пол часика и зделала. Вот так бы всегда быстро))

      Delete
  11. Христина, цукерочки дуже вдало прикрасили звірятка!!! Такого варіанту я ще не бачила!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. цю лисичку я вже бачила в серці, на двох блокнотах, і здається ще десь -а на сумочці для планшета вроді, а от цукерки не було)) ото я перша, у мене стільки ще таких клаптиків-буде бум на наступний грудень. Цьго року уже не думаю, свята готовка і башато роботи не дадуть(Дякую Христю!

      Delete
  12. Кристина, клетка сочетается бесподобно! Я бы не догадалась с этими зверушками клетку скомбинировать. Отлично!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Лариса а мне клетка зимой почти необходима))) вижу именно клеточку и вышивку везде))тепла хочетса у нас -20 вчера было

      Delete
  13. прелесть какая!!

    С Новым годом!!

    ReplyDelete
  14. Кристина, с Новым годом! А игрушечки очень милые, обожаю эти дизайны и твое исполнение!

    ReplyDelete
    Replies
    1. мне кажетса в етом дизайне что то сказочное есть, столько людей тают от лисички-ето я точно знаю. Спасибо Ирочка! С новым годом дорогая

      Delete
  15. Кристина, какой красивый блог! Просто таю! Сказочны снимки, работы волшебные!
    Лисички - душки, игрушечки такие уютные получились и трогательные!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо Алена, очень приятно, я тоже от такие слов таю)))

      Delete
  16. Кристин ,они просто прелесть!!!! Я среди растаявших))))

    ReplyDelete
  17. Кристина, какие душевные конфетки у тебя получились! Очень нравятся!

    ReplyDelete
  18. Кристина, с Новым годом и Рождеством! Пусть в вашем доме будет тепло и уютно! Очень милые игрушки получились, такие славные.

    ReplyDelete
  19. От всей души поздравляю с Рождеством!
    Счастья, здоровья, радости! Новых творческих успехов!
    И пусть сбываются чудесные мечты!
    Конфетки на елочке очень красивые! Чудесная работа!!!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account