Tuesday 30 April 2013

Мрієм і вишиваєм Квітень

Останній день квітня і час показувати що там у мене намріялосьі навишивалось.
Якщо хто стежить ще у лютому я почала вишивати маяк від Діменшн на 18 каунту аїді по набору.. Люблю цю фірму за її неповторність, за такий підбір ниточок, вони як ніхто комбінують ниточки різних відтінків в один хрестик чи на пів хрестик тим самим створюючи плавний перехід від одного кольору до іншого. Обіцяла собі дойти я до вишивки самого маяка і як не дивно я його вишила, правда камінці так і не закінчила.Схитрувала я трошки, обинувши камінці і воду.


Залишається мені бек на маяку дошити і напевне місяці два піде на воду і небо. Почну я з купання в напівхрестиках у небі. Ага, щось бурхливі сплески хвиль мене не приваблюють, хочу погрітися на хмарках.
І тепер про мрію. От хто що б загадав я незнаю, а я загадала хорошу роботу. Мій декрет виявився дуже затяжним і подвійним) і після переїзду за кордон лише місяців 10 тому почала я пошуки роботи. Хоч і я люблю дітей і свій дім але робота манить і витрати на прожиття ще ніхто не відміняв. Я вже і встигла розчаруватись не раз з тим самим пошуком. То з наснагою до цього підходила то вже і зневірилась. От хочете вірте хочете ні(а мій чоловік сказав би що це співпадіння )але ми то з вами знаємо що це магія вишивки, за три тижні після початку моєї вишивки мене покликали в тутешній магазин продажу тканин і всякого рукодільного приладдя. Всього на кілька годин в тиждень по вечорам і суботам і на маленьку зарплату але це мене втішило, що я нарешті буду між людей. Працівники там виявилися дуже хороші і знавці своєї справи, кожен з них має досвід праці з тканинами і шиття, тому з такими людьми мені надзвичайно цікаво.От почавши працювати, за тиждень отримала я ще кілька дзвінків і телефонних співбесід і за два тижні я виходжу на роботу на повний робочий день та ще й по спеціальності. От така історія сповнення мрії, хочте вірте хочте ні, я ще ж маяк недовишивала, а вона вже почала здійснюватись.Принесла вишивка мені позитивні зміни в житті, за що я її дуже люблю. Наївна я аж смішно з себе але така вже я є.

17 comments:

  1. Христинко,вітаю! Давненько я не мала часу побувати у тебе в гостях, а сьогодня надолужила згаяне:) Які красиві роботи у тебе! Слів немає, є лише повний восторг від побаченого!
    Твій маяк пам'ятаю. Його будівництво ти ведеш із зразковою охайністю і врівноваженістю - таке враження, що ти милуєшся кожним хрестиком в цій роботі, і дійсно, купаєшся в кожному елементі дизайну:) Молодець! Ну, а про справждення мрій, то тут лишень я може за тебе щиро порадіти і побажати подальших втілень в життя всього тобою задуманого! Христинко, а може і українські серденька тобі в цьому допомагають;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оленко ти права може і українські сердечка. Вони у мене тепер на вікні живуть, красуються,)Дякую за такі теплі слова, мені дуже приємно бачити тебе в себе в гостях.Люблю люблю

      Delete
  2. Христик, мечты должны сбываться! ровных крестиков в вышивке и интересных рабочих дней!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасибо я уже жду недождусь етих самых дней. Мне только интересно где я тепер время найду, ведь хочу ето рукодельное время.

      Delete
  3. Ой какая красота необыкновенная, вода кажется живой! Я так рада, что с работой складывается! Желаю удачи!

    ReplyDelete
    Replies
    1. спасиба Викуся на добром слове. Я тоже очень рада, прям тепер такой азарт довести етот маяк до финиша поскорее

      Delete
  4. Кристя, поздравляю!!! Очень приятно, что мечты сбываются! Что работа приносит радость! Для женщины это очень важно - она основа семьи! Так что продолжай вышивать и мечтать!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо Оленка, очень приятно

      Delete
  5. Ото читаю і читаю, і все задумуюсь - може то і собі почати пробувати вишивати? :))) А, Христь, теж хочу щоб мрії збувались!!!! А ти і дальше мрій і всі всі мрії обов*язково збудуться. Надіюсь наступна мрія - заїхати до нас до Львова :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мар'янцю, якщо почнеш- то я все підкажу, що куди і навіщо)) А мрії вони такі вередливі, не всі до діла доходять. НАступна мрія щороку Паску у Львові святкувати))Тепер думаю щото таке вишити а?

      Delete
  6. Ой, какая замечательная работа. Обожаю все, что с морем связано, а тут такая красота. Ты ее довышивала? Очень хочется посмотреть полностью.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ищо нет Лариса, я на роботу вышла, детей в садик отправила, вечерами почти нету времени, в маэ роботала над ней но ищо далеко, я уже несколько дней над ней колдую, хочу к концу июня зделать небо полностью и маяк бек зделать, вот тогда думаю одно море останетса. Так хочу закончить побыстрее, на стену повесить и любоватса.Здесь более 60000крестиков и полукрестиков-сама понимаэш многовато)

      Delete
    2. Понимаю!!! А размером она какая? Просто, самая большая моя картина была 30х40 см, и я ее вышивала очень долго - бросала на несколько месяцев и снова бралась. И теперь я поняла, что вероятно проекты таких размеров больше вышивать не буду.

      Delete
    3. гдето 200 на 300 кр, см незнаю пока, не примелялась)) не мучительно долго но долго )) времени нету, плюс берусь за менее трудойомкие роботы вот и получаэтса там крестик тут крестик, я много вышиваю за дней 10 а потом бросаю так как хочу что то маленькое,думаю если б месяца два только ее делала был би приличный результат

      Delete
    4. посмотрела дома-28 на 43см, похоже те же размери били и у тебя

      Delete
  7. Чудові у Вас роботи!!!і де Ви берете такі схеми?

    ReplyDelete
    Replies
    1. дякую Юля, якщо говорити саме про цю роботу- так це набір, але купляю набори я раз в кілька років, наразі за 10 років лише 3)) а так все вишукую в інтернеті) на форумах, в контакті-справжні клади є.

      Delete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account