Wednesday 19 September 2012

Ukrainian Churches- Makeover

Покажу вам один проект під назвою Makeover або Бартер. Ми тут з подругою згадали про таке гарне поняття бартер, ти мені я тобі. Я попросила для себе плетені рукавички на осінь(мітенки) такі гарненькі без пальчиків, мого улюбленого відтінку. Ну і взамін я взялась переробляти рамочки до стареньких вишитих картинок, українських церков, у різних порах року.
 Вишивка не моя, автор робіт неж невідомий. Самі вишивки явно з українських журналів десь 10 річної давності.
Що я придумала зробити, так це змінити темні коричневі рамочки на більш світлі, пошкрябані-під старовину. Рамочки заготовки були куплені-моя робота була у фарбуванні, лакуванні і пошкрябуванні, плюс натягуванні вишивки і бекінг.
Сама вишивка теж не лишилась без змін-добавила бекстіч-для збільшення виразності і бісер для яскравості. Судити вам, але власниці сподобалось, принаймні місце на стіні вони вже знайшли своє. Гарний спогад про друга-від кого отримала власниця картинок самі ці вишивки.









Перший раз бралась за щось подібне, незвично так дошивати щось уже до готової роботи, якось доводити то все до гарного вигляду. Але цікаво, експериментувати трохи, пробувати щоб підійшло як найкраще. Важкувато саме з рамочками, так як заказати виходить дорогувато, а якщо щось є готове то вони переважко всі фіксованих розмірів які як назло нам не підходять. Але люблю я таке, находити, шукати , підбирати переробляти))
Всім гарного закінчення робочого тижня.

9 comments:

  1. Кристюша, если честно - я обалдела! Очень красивое оформление не менее красивых работ! Да, они в наивном стиле, но это всегда так трогает! Прелесть!

    ReplyDelete
  2. красивые картинки, красиво оформлены, все тему и ничего лишнего

    ReplyDelete
  3. Мені дуже подобається!!!

    ReplyDelete
  4. Чудесные работы,замечательное оформление.

    ReplyDelete
  5. Дякую дівчата за ваші хороші коментарі, мені теж сподобалось займатись оформленням)))

    ReplyDelete
  6. Кристиночка, получилось превосходно! Твои штрихи очень украсили вышивки, очень умело! :)

    ReplyDelete
  7. Так хорошо смотрятся в этих белёных рамочках даже совсем простые сюжетики! Ты молодец!

    ReplyDelete

Butterflies Profusion Dimensions

  More photos in my Instagram account